Azi, mâine…sună goarna pentru echipele din Liga a IV-a! VEZI CÂND ESTE PREVĂZUTĂ REUNIREA LOTURILOR!

Vacanţa de iarnă a celor 16 competitoare se apropie de sfârşit şi majoritatea echipelor care activează în cel de-al patrulea eşalon al fotbalului românesc şi-au creionat programul de pregătire în vederea returului actualei ediţii de campionat. Pentru a vedea cum stau lucrurile am dat un raid prin cele 16 tabere, excepţiile s-au numit Mureşul Vinţu de Jos respetiv Euro Şpring iar din partea feroviarilor din Teiuş şi a grupării din Mica Romă ne-au răspuns preşedinţii cluburilor respective. AŞADAR, VEZI MAI JOS CÂND SE VOR REUNI ECHIPELE ŞI CE OBIECTIVE AU FIECARE ÎN PARTE!

VIITORUL SÂNTIMBRU (antrenor Dan Comşa) Reunirea lotului este programată pe 26 ianuarie iar în luna februarie vom merge într-un cantonament la Roica. Au revenit la echipă Vl. Rancea, Dâscă, Prundar, Barta şi Sg. Oara iar la capitolul transferuri, deocamdată, putem să-i nominalizăm pe Cristi Ivaşcu (Industria Galda de Jos) şi Jula (Energia Săsciori). Nu avem obiectiv câştigarea campionatului, promovarea reprezentând pentru noi un ideal, nu un obiectiv!

ASC PIANU 2013 (antrenor Adrian Fusle-Tana) Ne vom reuni la începutul lunii februarie iar conducerea va stabili dacă vom merge sau nu într-un stagiu de pregătire centralizată. Obiectivul nostru pentru acest sezon este o clasare între primele trei.

ŞURIANU SEBEŞ (antrenor Mihai Manea) Pe 19 ianuarie, la ora 19.00, este fixată reunirea lotului de jucători iar noutăţile se numesc Vlad Ignat, Zoli Borşoi, Paul Muntean, George Toma şi, din câte ştiu eu, Claudiu Coltor în vreme ce Ionuţ Grozav nu şi-a încheiat încă socotelile cu Mureşul Vinţu de Jos. Vom merge într-un cantonament la munte, deocamdată se discută pe marginea stabilirii locaţiei, în vreme ce obiectivul nostru este acela de a câştiga cât mai multe meciuri şi de a crea o echipă cât mai competitivă.

RAPID CFR TEIUŞ (preşedinte Dan Petruse) Deocamdată nu s-a stabilit data la care echipa se va reuni sub comanda lui Radu Andone, avem promisiuni de la Primăria Teiuş că vom beneficia în continuare de sprijin iar în ceea ce priveşte obiectivul, cred că o clasare în prima parte a clasamentului este perfect realizabilă.

CS OCNA MUREŞ (antrenor Ovidiu Maier) Echipa se va reuni la începutul lunii februarie şi avem promisiuni că vom merge şi într-un cantonament iar obiectivul nostru pentru acest campionat este ocuparea locurilor 5-6 şi crearea unei formaţii puternice pentru ediţia viitoare a Ligii a IV-a.

DALIA SPORT DAIA ROMÂNĂ (antrenor fane Fogoroşi) Nu am stabilit încă nimic vizavi de reluarea pregătirilor pentru returul acestei ediţii de campionat la finalul căreia sperăm să ne clasăm cât mai sus. Pe ce loc? Vom vedea după etapa cu numărul 30.

SPICUL DAIA ROMÂNĂ (antrenor Paul Ciucă) Reunirea lotului de jucători va avea loc pe 24 ianuarie şi ne vom baza în continuare doar pe fotbalişti din Daia Română care au 20-21 de ani, excepţie face doar fratele meu Horia Ciucă!, iar obiectivul este salvarea de la retrogradare. Am stabilit deja şi câteva meciuri amicale, pe 31 ianuarie şi 21 februarie cu FC Miceşti, pe 7 şi 14 februarie cu Sportul Petreşti respectiv Hidro Şugag pe 28 februarie.

UNIREA ALBA IULIA (antrenor Mihai Dăscălescu) Reluarea antrenamentelor va avea loc pe 25 ianuarie la stadionul Cetate din Alba Iulia iar obiectivul nostru în acest sezon este să ne creştem în continuare tinerii jucători proveniţi din propria pepinieră şi să ne clasăm între primele şase. De asemenea, sperăm să câştigăm campionatul judeţean la juniorii A1 şi să avem un parcurs, la nivel naţional, cât mai lung în această competiţie.

OLIMPIA AIUD (antrenor Remus Ţălnar) Pe data de 1 februarie va avea loc reunirea lotului de jucători şi ne vom pregăti pe plan local iar obiectivul nostru pentru retur este reprezentat de creşterea fotbaliştilor tineri şi de o clasare undeva mai sus decât cea pe care ne aflăm în acest moment (n.a. locul 11).

INTER CIUGUD (antrenor Adi Bicheşi) Să glumesc puţin aş spune că noi ne vom reuni cu câteva minute înaintea startului primei partide a celei de-a doua părţi a campionatului! Nu vom efectua antrenamente în această perioadă precompetiţională dar sperăm să disputăm cât mai multe jocuri amicale iar ca obiectiv este clar, salvarea de la retrogradare.

CIL BLAJ (preşedinte Gusti Damian) Echipa se va reuni pe 20 ianuarie, deocamdată nu avem nume noi în lot iar ca obiectiv ne-am propus o clasare undeva în jurul locurilor 7-8.

GAZ METAN VALEA LUNGĂ (antrenor Radu Bulugea) Noi suntem mai grăbiţi şi ne vom reuni pe 10 ianuarie, nu de alta dar trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru a reuşi să ne salvăm de la retrogradare la finalul actualei ediţii de campionat.

ENERGIA SĂSCIORI (antrenor Ghiţă Medrea) Între 18 şi 25 ianuarie ne vom reuni şi avem în vedrea achiziţionarea a trei sau patru jucători de la Pianu, poate şi de la Sebeş, care împreună cu ceilalţi componenţi ai lotului să ne ajute să ne salvăm de la retrogradarea în Liga a V-a.

CUPRIROM ABRUD (antrenor Costică Moldovan) Să vedem cum vor sta lucrurile după discuţiile dintre conducerea clubului nostru şi reprezentanţii Primăriei Abrud pentru ca după aceea, între 15 şi 20 ianuarie, să putem trece la treabă, asta în condiţiile în care vrem să nu retrogradăm. (Dan UDREA, Nicu PĂŢAN)

Acest Articol are 2 comentarii

  1. care sunt jucatori care pleaca de la Pianu la Sasciori

  2. barculet,sandru,grecu.stelea……pofta-n cui mah baieti

Lasă un răspuns

Închideți meniul