“Unirea is my life!”, “Echipa sufletului meu!” Răzvan Magda, suporterul numărul 1 al Unirii Alba Iulia va primi un premiu din partea echipei-fanion a judeţului! (GALERIE FOTO)

Cu toate că formaţia albaiuliană şi-a început de jos…noua viaţă, iată că mai sunt suporteri care cred cu tărie că Unirea va reveni în scurt timp acolo unde-i este locul şi anume în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc!. Este vorba despre Răzvan Magda, fanul numărul 1 al grupării din Cetatea Marii Uniri, un suporter statornic pentru care UNIREA ALBA IULIA a fost, este şi va rămâne MAREA IUBIRE! Răzvan, personal nu-l cunosc încă, nu a ţinut cont în prima parte a campionatului Ligii a V-a, Seria a 2-a, de numele adversarului Unirii Alba Iulia şi, cuminte, a venit la stadion cu arsenalul din dotare, s-a aşezat la tribuna a 2-a a arenei Cetate şi s-a bucurat pentru jocul şi rezultatul favoriţilor! Tocmai şi din acest motiv, atunci când Sebi Culda va primi Trofeul Iani Mitracu (n.a data decernării celor două premii o voi anunţa pe site, cel mai probabil pe 6 sau 7 ianuarie 2015) decernat celui mai bun junior al clubului, şi el, Răzvan Magda, va intra în posesia unui tricou al alb-negrilor, personalizat şi cu numărul 8 pe spate, pentru cel mai fidel suporter al uniriştilor! Iată câteva instantanee, postate pe pagina sa de facebook, care demonstrează că într-adevăr UNIREA ALBA IULIA NU A MURIT! (Dan UDREA)

GALERIE FOTO

6 comentarii la ““Unirea is my life!”, “Echipa sufletului meu!” Răzvan Magda, suporterul numărul 1 al Unirii Alba Iulia va primi un premiu din partea echipei-fanion a judeţului! (GALERIE FOTO)

  1. Te-am scos, penalule! Dar, poate că te vede altcineva şi-ţi dă…na…na! Chiar n-ai pic de respect…măcar pentru faptul că sunt SĂRBĂTORILE! Se pare că nu ai nimic sfânt pe lumea asta…doar o URĂ INCOMENSURABILĂ PENTRU UNIREA ALBA IULIA! NU-ŢI CONVINE…NU POSTA, DAR TE ROG NU JIGNI, dacă înţelegi ce vreau să spun…Păcat…oricum LA MULŢI ANI!

  2. La unu care a postat şi a folosit cuvinte prin care m-a obligat să-i scot comment-ul! Aşa a semnat comment-ul, penalu, pe care l-am şters!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *