“Unirea is my life!”, “Echipa sufletului meu!” Răzvan Magda, suporterul numărul 1 al Unirii Alba Iulia va primi un premiu din partea echipei-fanion a judeţului! (GALERIE FOTO)

Cu toate că formaţia albaiuliană şi-a început de jos…noua viaţă, iată că mai sunt suporteri care cred cu tărie că Unirea va reveni în scurt timp acolo unde-i este locul şi anume în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc!. Este vorba despre Răzvan Magda, fanul numărul 1 al grupării din Cetatea Marii Uniri, un suporter statornic pentru care UNIREA ALBA IULIA a fost, este şi va rămâne MAREA IUBIRE! Răzvan, personal nu-l cunosc încă, nu a ţinut cont în prima parte a campionatului Ligii a V-a, Seria a 2-a, de numele adversarului Unirii Alba Iulia şi, cuminte, a venit la stadion cu arsenalul din dotare, s-a aşezat la tribuna a 2-a a arenei Cetate şi s-a bucurat pentru jocul şi rezultatul favoriţilor! Tocmai şi din acest motiv, atunci când Sebi Culda va primi Trofeul Iani Mitracu (n.a data decernării celor două premii o voi anunţa pe site, cel mai probabil pe 6 sau 7 ianuarie 2015) decernat celui mai bun junior al clubului, şi el, Răzvan Magda, va intra în posesia unui tricou al alb-negrilor, personalizat şi cu numărul 8 pe spate, pentru cel mai fidel suporter al uniriştilor! Iată câteva instantanee, postate pe pagina sa de facebook, care demonstrează că într-adevăr UNIREA ALBA IULIA NU A MURIT! (Dan UDREA)

GALERIE FOTO

Acest Articol are 6 comentarii

  1. Va multumesc din tot sufletul meu,promit ca voi fi prezent si la celelalte meciuri indiferent de liga in care jucati!
    #HaiUnirea

  2. Te-am scos, penalule! Dar, poate că te vede altcineva şi-ţi dă…na…na! Chiar n-ai pic de respect…măcar pentru faptul că sunt SĂRBĂTORILE! Se pare că nu ai nimic sfânt pe lumea asta…doar o URĂ INCOMENSURABILĂ PENTRU UNIREA ALBA IULIA! NU-ŢI CONVINE…NU POSTA, DAR TE ROG NU JIGNI, dacă înţelegi ce vreau să spun…Păcat…oricum LA MULŢI ANI!

  3. Va multumesc pt informatii si pentru cel mai frumos moment din viata mea!

  4. La cine va referiti prin “penalule”?

  5. La unu care a postat şi a folosit cuvinte prin care m-a obligat să-i scot comment-ul! Aşa a semnat comment-ul, penalu, pe care l-am şters!

  6. Inteleg

Lasă un răspuns

Închideți meniul