Jucătorul etapei, Vali Drăgan (Olimpia Aiud)!

Vali Drăgan (foto în echipament alb), “căpitanul” Olimpiei Aiud a fost ales drept cel mai bun jucător al rundei desfăşurată în week-end-ul recent încheiat. Cele trei goluri marcate în victoria “olimpicilor” de la Cugir, în disputa cu CSO, au cântărit decisiv în luarea acestei decizii. Ajuns la cota 7 după primele cinci etape, aiudeanul este unul dintre cei mai constanţi jucători ai trupei pregătită de Remus Ţălnar şi un marcator consacrat.“Vali (n.a. Drăgan) reprezintă, alături de cei trei portari pe care-i avem în lot, Gânscă, Ranca şi Clipici, care sunt de valori egale, apărătorii Oniga şi Szekely, mijlocaşii Cotoară şi Antonescu şi atacantul Paul Muntean, axul central al unei echipe care după un start ezitant începe să se regăsească şi să obţină rezultatele dorite” a punctat Neluţu Demeter, preşedintele Olimpiei. Mai merită evidenţiate prestaţiile lui Breaz (Rapid CFR Teiuş) care a marcat un gol dar şi un…autogol în partida cu Performanţa Ighiu, o nouă dublă semnată de junele uniriştilor din Alba Iulia, Tidu Iacşa, în jocul de Cupă cu Decebal Cricău, precum şi debutul la seniorii Unirii Alba Iulia pentru atacantul Andrei David (născut în anul 1999). (D.U.)

Acest Articol are 13 comentarii

 1. Bravo Vali! Salutari din livezi !

 2. Iar informezi prost d-le ziarist, Catalin Suciu a debutat in meciul de cupa cu NAVOBI!Esti varza.

 3. da ai dreptate doamna morar!

 4. Va multumesc pentru comfidentialitate d-le ziarist!Aici se vede adevaratul d-voastra profesionalism.

 5. O sa va mai aduc critici de cite ori imformati prost cititorii.Vreau sa fim imformati corect.Va multumesc.

 6. Confidenţialitate, conform DEX, cu N nu cu M! Dacă m-aţi făcut varză şi non profesionist…pot şi eu să vă atrag atenţia asupra modului în care vă exprimaţi! Era să spun doamna…

 7. Felicitari Vali, felicitari baieti !

 8. Mai da cum dracu ați găsit voi jucătorul etapei pe Drăgan!! Si cea mai buna echipa ….Olimpia, care a jucat cu descultii aia de la CSO. A fost meci tare, ce sa zic!!! Demeter se felicită singur, asa ceva n-am văzut !!!!

 9. A DAT TREI GOLURI ÎNTR-UN MECI CÂŞTIGAT ÎN DEPLASARE, NU AJUNGE?

 10. D-le ziarist conform regulilor GRAMATICALE numele si prenumele se scriu cu litera MARE la inceput, deci doamna Morar ,va doreste o zi buna.

 11. Oricum nu am înţeles NIMIC din postarea dv, chestia aia cu doamna MORAR! Dar o las aşa cum a căzut! respect, cu litere mici!

 12. Bine măi “Aiud”, a dat 3 goluri in deplasare!! Sa-l vad eu pe Drăgan al tau cum joaca cu primele 4 clasate, nu cu echipe retrogradate din prima etapa!!! Ciocu mic si nu mai fi subiectiv!!!!

 13. un raspuns pt “ALBA” Dragan a scos un penalty in meciul cu Performanta,a marcat singurul gol al echipei noastre la Vintu de jos,a dat 2 goluri cu Sebesul,a dat un gol cu Daia si la CSO sti cite goluri a marcat,daca ma gindesc e unul dintre golgeterii campionatului pina acum plus k e unul dintre jucatorii profesionisti din lotul CS.OLIMPIA.Deci cind incepi sa vorbesti de cineva prima data informeaza-te sau poate esti un CURPAPYR si te bagi in seama k chilotii in C..!!!Mai nou se zice:baga botu jos!SUCCES IN CONTINUARE!!!

Lasă un răspuns

Închideți meniul