Sorin Corpodean şi Iulian Nichimiş în turul doi pentru preşedinţia AJF Alba! Sorin Corpodean este noul preşedinte! Noul vicepreşedinte este Ovidiu Hulea! (GALERIE FOTO-VIDEO)

74 de reprezentanţi ai cluburilor afiliate Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, din 76-au lipsit ACS Băgău şi Olimpia Vinerea, au participat în această dimineaţă la Adunarea Generală Ordinară, desfăşurată în sala A9 a Universităţii 1Decembrie 1918 din Alba Iulia, în urma căreia s-a stabilit numele noului preşedinte respectiv vicepreşedinte al AJF Alba. S-a trecut la turul doi,  între Sorin Corpodean 35 voturi şi Iulian Nichimiş 28 voturi, un vot fiind anulat. Augustin Damian a adunat…10 voturi! În turul doi, Sorin Corpodean a luat 37 de voturi iar Iulian Nichimiş 36! Deci, pentru încă patru ani, SORIN CORPODEAN este vechiul şi noul preşedinte al AJF Alba! În funcţia de vice  a fost ales Ovidiu Hulea care l-a învins pe Mihai Dăscălescu cu 38 la 31! Altfel Ioan Poli Marinca a fost desemnat reprezentantul Ligii a IV-a, Dani Popa reprezentantul Ligii a V-a iar Mihai Dăscălescu va fi reprezentatntul echipelor din campionatele de copii şi juniori, Maria Ioana Marin râmâne trezorier iar Iani Mitracu a fost investit ca preşedinte al Comisiei de Disciplină!

Dan UDREA, foto şi video Nicu PĂŢAN

GALERIE FOTO

VIDEO

Acest Articol are 11 comentarii

 1. sa se duca la aiud nu la ajf oameni dobitoci ce suntem

 2. Tot acolo v-a ajunge stati linistiti,va asigur eu,urmariti cu atentie perioada urmatoare

 3. Domnule Aurol, chiar nu vă e rușine să faceți asemenea afirmații? Ați pierdut, măcar nu mai ieșiți în față ! Chiar are rost să mai dați în oameni care v-au bătut la fundul gol? Caracterul și mândria v-au dus într-un loc întunecat, de unde va fi foarte greu să mai ieșiți. Luați-va tălpășița din fotbalul albaiulian și rămâneți profesor de sport, deoarece poate mai descoperiți niște talente pentru galeria Legiunea a XIII-a Gemina. Se pare că, în toți ani în care ați stat în fotbal nu ați învățat ce înseamna „FAIR-PLAY”, așa că, ca să zic așa, toate cele bune și multă sănătate și să nu aveți parte de cel puțin …. 10 întâmplări ciudate !

 4. Alături de noul președinte al AJF Alba…noi cei din echipa lui vom lucra in continuare fotbalul amator din județul Alba, cu tot devotamentul :))

 5. Uite ca ala pe care-l faceati prost si taran si mai nustiucum, d-nul Hulea, l-a batut “la fundul gol” pe “capusa” Dascalescu! Iar la presedinte, a castigat (temporar) … brutarul Corpodean! Deci: “…la brutarie…Sorin (e) la brutarie…”!
  Damian nu e prost, stie el ce stie! Se stye!!

 6. @aron…Mai, Aroane ti-ai dori sa fii la fel de prost ca Damian ?? Sau scoala ai facut-o si tu la distantza si, probabil, ati fost colegi de banca?? Stai linistit si joaca-te in continuare cu furca, cu coasa sau cu tractorashul…
  @augustin damian…domnule “profesor” la scolile “inalte” pe care le “posedati” nu ati invatat regula cu cratima?? “Ca sa zic asa”, probabil cratima e exact cat masoara barbatia ta din pantaloni si iti e foarte draga cand o folosesti(gresit)…ai zis ca obtii peste 50% din voturi(pe fundal se aude un planset de copil) si cand colo ..ce sa vezi??…10 voturi!!!!! Cat tupeu sa ai sa mai comentezi in continuare?? Nici macar 7 ani de acasa nu ii ai…sau daca scriu cu cratima o sa intelegi mai bine??…ok…hai ca fac asta pentru tine! Esti NE-SIM-TIT !!!

 7. Aşa ceva este incalificabil! Măi Aurole, du-te bade şi te ascunde undeva, numai ieşi cu penibilităţile tale pe siteuri că te râde lumea! Ai dus o campanie mai mult decât murdară, cu atacuri la persoană, ai procedat la fel când ai fost invitat să-ţi expui proiectul, şi colac peste pupăză deşi Corpodean ţi-a spus de trei sau patru ori că în acel moment, al aşa zisului speach al tău, el, până la numărarea voturilor, este fost preşedinte…tu ai frizat penibilul şi ai continuat să-l numeşti domnule preşedinte stârnind ilaritate în sală!!! Se vede că nu poţi deveni niciodată DULĂU dacă toată viaţa ai fost un mic CĂŢELUŞ, un ANIMĂLUŢ DE COMPANIE! Stai în banca ta, linge-ţi rănile şi lasă-i pe OAMENII ăia să-şi facă treaba! Vai, vai…ţi-a trecut vremea, în fotbalul judeţean, ca la salată!

 8. Lingaule, vrei, nu vrei, viitorul corpodean se va petrece la…brutarie! Cred ca e voie sa-l lingi si acolo…intreaba la Aiud sa fii sigur! Manca-i-ai (am scris corect, nu?) si cratima lui Damian!

 9. Ai scris perfect !!! Felicitări !!! Să nu uiţi să duci înapoi la biblioteca satului cartea de gramatică, bine??…”ca sa zic aşa”, care cratimă?? Pe care si-ar dori să o folosească??…butonul ăla de lift digital???

 10. Spre dezamagirea ta, lingaule, am scris fara carte, ca n-am baut cerneala in scoala, ca tine. Si vezi, mai priponeste-ti aia 2 neuroni, ca-ti cam patineaza printre atatea ghilimele, semne de intrebare, puncte-puncte, butoane de lifturi digitale, etc.
  Fugi mai bine si tu la brutarie, dupa idolul tau, ca acolo nu trebuie stiinta multa, trebuie doar sa fii atent sa nu scapi sapunul!

 11. Deja au facut prima smecherie ,,gasca lui Corpodean”, si anume.
  A numit presedinte le Comisia de arbitrii Alba un arbitru activ???? cu atat mai mult ca acesta este angajat al AJF Alba????
  A se vedea cazul lui Deaconu Alexxandru care a devenit Presedinte CCA renuntand la calitatea sa de arbitru FIFA.
  Deci domnilor incercati sa respectati regulamentele daca sustineti ca sunteti corecti. Multa bafta!

Lasă un răspuns

Închideți meniul