Perfect bărbătesc! Angajaţii secretariatului AJF Alba au decis să rămână în funcţii doar alături de Sorin Corpodean!

Printr-un comunicat, ştampilat, datat şi semnat, angajaţii secretariatului Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, Cristian Petropulos, Alexandru Vodă, Mihai Ţîră, Cosmin Nistor şi Ion Ilie, şi-au manifestat dorinţa de a renunţa la actualele funcţii în cazul în care actualul preşedinte al forului judeţean, Sorin Corpodean, nu va mai fi ales, duminică, 8 iunie, în funcţia de preşedinte! Cei cinci îşi motivează decizia, vezi foto, prin faptul că “împreună ne considerăm o ECHIPĂ, iar cel mai potrivit pentru conducerea acestei echipe este dl. Corpodean Sorin, alături de care vom continua indiferent de circumstanţe sau de locul în care ne vom desfăşura activitatea. Astfel, fiecare candidat pentru preşedinţia AJF Alba va fi liber să-şi creeze o echipă alături de care să ducă AJF Alba mai departe“. (Comunicat de presă).

Acest Articol are 3 comentarii

  1. e o bravada gratuita…unii probabil au fost manipulati…nu stiu, speculez doar…oricum nu e nimic barbatesc in asta…poate doar prostesc.

  2. Am si eu o intrebare pentru angajatii AJF Alba pe care-i mentionati in articol: daca Corpodean va fi condamnat la inchisoare cu executare, domnii angajatii il vor urma pe Corpodean si la puscarie ca o adevarata echipa?
    Mai baietii, sa stiti ca nu exista oamenii de neinlocuit, sunteti tineri, faceti o prostie sa renuntati la serviciu asa doar sa dati dovada de o loialitate nemeritata de Corpodean si care nu isi are rostul. Credeti ca va lauda cineva? Va spun eu ca nu. Nu dati dovada de onoare ci de prostie. Corpodean nu o sa sufere ci voi si familile voastre, fiindca ramaneti fara servici.
    Dar asa cum am mai spus: nu exista oameni de neinlocuit.

  3. Ce fapta buna faceti? Dar uitati-va si voi daca noul presedinte va mai ia! un fotograf,un om fara caracter,smd….! Ati nimicit fotbalul din judet,la toate gategoriile si acum va dati loviti,halal caracter,dintre toti,eu ias retine pe TARA,VODA,si pe ceilalti AFARA din fotbal!

Lasă un răspuns

Închideți meniul