UNIREA 90! Hai să fie UNIREA 100…şi ceva în plus! (GALERIE FOTO-VIDEO)

1924-2014! 90 de ani de istorie pentru gruparea fanion a judeţului Alba, UNIREA ALBA IULIA! Oamenii politici (n.a. hai să punem mână de la mână şi să reînviem spiritul Unirii Alba Iulia)., fostele glorii, juniorii echipei şi o parte a suporterilor au luat parte la expoziţia de fotografie, care şi-a deschis porţile astăzi la Alba Mall, dedicată “alb-negrilor” din Cetatea Marii Uniri. Fără a dori să sensibilizăm pe CINEVA, deşi am vrea să se întâmple acest lucru!, UITAŢI-VĂ LA FOTOGRAFIILE ŞI MATERIALELE VIDEO DE MAI JOS! MAI GÂNDIŢI-VĂ DACĂ ACEASTĂ ECHIPĂ MERITĂ SA ÎMPLINEASCĂ VREO 100 DE ANI!…ŞI CEVA ÎN PLUS! NOI ZICEM CĂ DA! NOI, CEI PENTRU CARE UNIREA ALBA IULIA A ÎNSEMNAT, ÎNSEAMNĂ ŞI VA ÎNSEMNA CEVA!

Cu respect, Dan UDREA, foto şi video Nicu PĂŢAN

GALERIE FOTO

VIDEO


Acest Articol are 7 comentarii

  1. … CINE NU-SI CUNOASTE si NU-SI RESPECTA TRECUTUL, NU ARE VIITOR ! IN ROMANIA, CINEVA DORESTE CA NOI ROMANII SA NE UITAM TRECUTUL, ISTORIA, PENRU A NU AVEA VIITOR. ATUNCI CAND VETI REDEVENI CETATENI AI ROMANIEI, CAND VA VETI CUNOASTE DREPTURILE, SI O SA VI LE SI CERETI SI APARATI DACA VA FI NEVOIE, ATUNCI GUNOAIELE VOR DISPARE, IAR SOCIETATEA SE VA PRIMENI. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU LA TOTI DUPA CUM FACEM SI NU DUPA CUM VORBIM !

  2. TOATE VORBELE MELE AU AVUT UN SINGUR GAND “UNIREA” !

  3. Ati vrut sa ziceti “Parastasul de 90 de ani”! Sau “Peisaj cu actuali si (poate) viitori condamnati penal”.

  4. EXPOZITIA A FOST UN SUCCES EXTRAORDINAR S-AU REANTALNIT SPECTATORI FIDELI AI UNIRI ALBA IULIA CU FOSTI JUCATORI INTALNIRE EMOTIONANTA SI DE O PARTE SI DE CEALALTA OAMENI CARE NU S-AU VAZUT DE ZECI DE ANI PUBLIC FOARTE NUMEROS COPII FOARTE MULTI CU PARINTI MIRATI DE ECHIPAMENTELE PURTATE LA ACEA VREME SUCCES ENORM DE PUBLIC MULTUMIM LUI HOREA BARDAS SI PRIMARULUI MUNICIPIULUI ALBA IULIA MIRCEA HAVA PENTRU AJUTORUL DAT ORGANIZATORILOR SI COLECTIONARILOR ION STRAJAN MIRCEA CIMPOIES IOAN PLESA SI IONITA BACIU EI FOSTI JUCATORII LA UNIREA ALBA IULIA

  5. la alba mall sa deschis in prezenta primarului mircea hava a rep con judetean alba expozitia 90 de ani de fotbal la unirea alba iulia expozitie ce sa bucurat de mare succes public dornic sa cunoasca fotbalisti prezenti si pozele epoci respective,prezenta masiva de fosti fotbalisti si spectatori fideli multumiri primarului mircea hava organizatorului horea bardas si fostilor fotbalisti colectionari de poze ioan plesa ,ioan stajan ,mircea cimpoies si ionita baciu toti componenti ai echipei unirea echipa de suflet al alba-iulienilor ! !!

  6. Cineva spunea odata fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc eu….cred si afirm cu strangere de inima ca toata lumea toti cei ce au fost in jurul acestei echipe la un moment dat s-au codit ,s-aau ascuns sub propria carapace….de ce zic asta …pai e foarte simplu de inteles….si nu mai departe ascultati de mai multe ori interviul domnului primar si atunci veti afla ce ,cum de ce,sau mai bine zis cine a rupt lantul de iubire ….intodeauna cand nu mai ai de unde fura …schimbi locul si restul se duce pe apa sambetei. felicitari celor ce se vad in fotografii…si celor ce au organizat aveasta manifestare…si ca atare …nu lasati istyoria la o parte dar aveti mare grija de viitor….acesta conteaza in acest moment….

  7. HHHmmmmm, cata frunza , cata iarba, politica asta. Pacat ca o astfel de initiativa vine tarziu sau intr-un an electoral. Macar daca chiar ar vrea ceva oamenii astia ce alearga dupa popularitate, galbeni, rosii, portocalii sau cum or mai fi ei…

Lasă un răspuns

Închideți meniul