Sântimbrenii au “benchetuit” la…Galtiu! (GALERIE FOTO)

Clasaţi pe locul patru la finalul sezonului de toamnă-iarnă al Ligii a IV-a, fotbaliştii Viitorului Sântimbru s-au reunit aseară, la stadionul din Galtiu, pentru un binemeritat banchet. Aşa cum se obişnuieşte la astfel de “activităţi sportive”, din menu nu au lipsit grătarele, porc şi pui, pulpele de pui, murăturile de sezon, alunele, ţuica, berea, vinul şi sucurile! Şi, bineînţeles, buna dispoziţie! Frumos, ce mai tura…vura! (D.U., foto N.P.)

GALERIE FOTO

11 comentarii la “Sântimbrenii au “benchetuit” la…Galtiu! (GALERIE FOTO)

  1. Frumos ,dar rusinos, la o festivitate sa mananci asa pe scanduri… daca n-au fost bani de o fata de masa macar o hartie de acoperit scandurile.Deh …,\degeaba dam cu parfum pe rahat !

  2. Da,insa nu mediocrii(mediocru la plural ,articulat)!Am sesizat ca acolo este un “geniu”, mai destept decat unul caruia ii curge scuipat din gura,si mai cult decat un fan al lui Nicolae Guta,mai inalt decat Columbeanu si mai educat decat Gigi Becali.Adica ceva de genul:”frateyy,tu jty k ma-ta se skrye cu kratyma”.

  3. Iata dovada”se stye:)),tu jty k ma-ta se scrye cu kratyma”nu deranjezi pe nimeni cand iti etalezi cultura generala ,din contra esti catalogat mai bine nu..se styeeee:)) .Cratima inseamna liniuta se stye:)).

  4. Mah,da poza aia cu carpa colorata dupa ce io sters fata lu ala mic dupa ce o iesit de la wc serviciu (oare nu lo styers pi la fund nitel), a lu unchesu …ii bestiala .Mah da ala ii se stye:)) fain ficior .Ai facut caca sau nu teai mai spalat puisor crescut de tata…

  5. Macar daca dadeau cu un pic de lac pe scanduri, era altceva.Ati vrut sa fiti si voi elitisti dar v-ati facut de cacao.Rusinos pentru noi cei din Santimbru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *