• Categorie Articol:Can-can

„Cupa Penitenciarelor 2013” la fotbal, pescuit şi talere! (GALERIE FOTO)

Cu ocazia Sfinţilor Petru şi Pavel, ocrotitorii penitenciarelor s-au desfăşurat o serie de competiţii sportive, fotbal, pescuit şi talere, încheiate cu următoarele rezultate: FOTBAL (au participat SNLP Aiud, Consiliul Judeţean Alba, IJJ-IPA 2 Alba, ISU Alba, SNLP Tineret, Primăria Aiud, UM HERJA IPJ Alba, Arbitri Aiud, Old Boys Penitenciar, IPA 3 Aiud, Baroul Alba şi Prebet Aiud). Rezultate:SNLP-CJ ALBA 7-1; ISU ALBA-PRIMĂRIE 2-0; UM HERJA –TINERET 0-0 ; IPJ ALBA- ARBITRI 0-1; IPA 3 AIUD-BAROU 1-1; SNLP- IJJ ALBA 3-2; ISU ALBA-TINERET 0-0; UM HERJA –PRIMĂRIE 2-0; IPJ ALBA-OLD BOYS 6-3; IPA 3 AIUD-PREBET 2-2; CJ ALBA- IJJ ALBA 2-9; TINERET –PRIMĂRIE 7-2; ISU ALBA–UM HERJA 2-0; ARBITRI-OLD BOYS 3-1; BAROU-PREBET 0-2; Semifinale: SNLP AIUD- ISU ALBA 1-0, ARBITRI AIUD- PREBET AIUD 1-0. Finala mică: PREBET AIUD–ISU ALBA 0-1. Finala mare: SNLP AIUD-ARBITRI AIUD 1-0. Clasament: 1. SNLP Aiud, 2. Arbitri Aiud, 3. ISU Alba, 4. Prebet Aiud. Premii speciale: Golgheter: Vali Drăgan (SNLP Aiud-5 goluri); Cel mai bun portar: Rareş Gânscă (ISU Alba); Cel mai tehnic jucător: Nicolae Oltean (Prebet Aiud). Premiile au constat în medalii, cupe şi…multă bună dispoziţie! PESCUIT (în localitate Gădud): 1. Mircea Danciu şi Ştefan Fagaraşi 11,5 kg, 2. Nicolae Iepure şi Adrian Udrea 7.4 kg, 3. Liviu Tudoran şi Irimie Dragomir 1 kg. TALERE (Poligon Pâclişa): 1. Nicolae Drăghici (IPJ Alba), 2. Ovidiu Botaş (SNLP Aiud), 3. Petru Medrea (IPJ Alba). Altfel, IPA România Regiunea 2 Sălaj a organizat de curând, la Zalău, concursul de gătit Master Cook, la care au participat 18 echipe din România, Ungaria, Cehia li Serbia, iar echipa IPA Regiunea 3 Alba compusă din Cristi Pop (n.a. pe lângă faptul că este un organiator foarte bun al competiţiilor sportive, a demonstrat că este şi un bucătar desăvârşit!) şi Neluţu Deteşan-ambii de la Penitenciarul Aiud a obţinut primul loc la secţiunea desert şi a câştigat premiul special (n.a. invitaţie în luna iulie la concursul intzernaţionalş de la Budapesta) oferit de un masterchef din Budapesta. Şi dacă tot suntem în vacanţă să trecem în revista menu-ul prezentat de “albanezi”! Felul 1: Ciorbă de ardei umpluţi cu afumătură; Felul 2: Muşchiuleţ de porc cu baiţ de portocală, în folie la grătar şi ciuperci umplute cu şuncă şi caşcaval, cartofi pisaţi cu unt şi sfeclă roşie; Felul 3: Tort de clătite umplute cu nucă prăjită şi finetti respectiv cu cu brânză dulce frecată cu vanilie, zahăr, ou şi stafide, totul ornat cu frişcă şi fructe.

Dan UDREA, foto Nicu PĂŢAN

GALERIE FOTO


Acest articol are un comentariu

  1. cristi pop

    multumim tuturor participantilor !
    va mai asteptam si cu alte ocazii !
    multumim alba sport pentru tot ceea ce faceti !

Lasă un răspuns