„Cireşarii” au rămas fără golgheter! Vali Drăgan aproape de Olimpia Aiud!

Golgheterul Seriei a 2-a din Liga a V-a, Vali Drăgan este aproape de a parafa o mutare la Olimpia Aiud (Liga a IV-a), „olimpicii” fiind interesaţi şi de o eventuală revenire la echipă a lui Marius Felindean (ultima oară la Europa Alba Iulia, Liga a III-a. ,,Moment greu pentru gruparea noastră prin plecarea căpitanului Vali Drăgan (foto cu banderola pe braţ), un jucător deosebit, care a părăsit oficial, luni seară, gruparea din satul cu cireşi in mod elegant şi civilizat. Nu pot decât să-i mulţumesc din suflet lui Vali pentru tot ceea ce a făcut pentru noi şi să-i urez mult succes la noua echipă. M-aş bucura mult dacă în viitor vom mai putea colabora, uşa fiind deschisă oricând pentru el” a declarat Horaţiu Han, preşedintele Sportului Livezile. (D.U.)

Acest Articol are 10 comentarii

  1. spectator

    fara Vali Dragan nu mai aveti sanse mari la locul 2 nici 3!!

  2. vali dragan

    …..multumesc ciresarilor pt tot ce au facut pt mine .multumesc horatiu pentru ca mai facut sa ma simt cu adevarat respectat , multumesc inca o data pentru tot . o sa fiu suporterul vostru . . .. multa bafta echipei ….si numai ganduri bune.

  3. ArmYn

    Ce frumos sa citesti comentarii de bun simt, intr-o lume jecmanita de respect! Felicitari ambelor parti pentru atitudinea de fair-play si mult succes atat lui Vali Dragan, cat si Ciresarilor! Respecte!

  4. NELUTU DEMETER

    De astazi este sigur Vali Dragan a semnat cu OLIMPIA !
    Deasemenea Edi HORVAT si-a prelungit contractul cu echipa noastra.

  5. suporter

    Ce amicale vor mai fi in acest week-end?

  6. SPORTUL LIVEZILE

    Metalul – Sportul – sambata, ora 11.30 ,stadion Metalul.

  7. elmagnifico

    Suporterii ciresarilor spera ca “El Locco Gulit” Mardale sa reuseasca sa inscrie la fel de mult ca Vali.Se stie ca el provine din atacant si gratie pregatirii individuale exemplare pe care a efectuat-o in aceasta iarna sa redevina golgheterul adulat de tribune.

  8. NELUTU DEMETER

    C.S.OLIMPIA – CFR TEIUS imediat dupa meciul dintre Metalul si Sportul (sambata 13:30).

  9. SPORTUL LIVEZILE

    Salutam un om de o mare tinuta etica : ELMAGNIFICO!

Lasă un răspuns