Cupa Alba Sport 2012! La Aiud, cântec, joc (de fotbal) şi voie bună! (GALERIE FOTO-VIDEO)

Pe terenul sintetic al Fair Play Club din Aiud a avut loc, vineri după amiază, ediţia inaugurală a Cupei Alba Sport, competiţie organizată în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, SC Apulum SA Alba Iulia, SC Prebet SA, Fair Play Club Aiud, Vinoteca Shiraz şi STP Alba. Şase echipe, împărţite în două grupe, şi-au disputat premiile (mingi, cupe, şepci, diplome) puse în joc iar la final clasamentul a arătat astfel: 1 SNLP Aiud (foto 1), 2. Comisia Municipală de Arbitri Aiud (foto 2), 3. Alba-Sport.ro (foto 3), 4. Arovit Aiud (foto 4), 5. Prebet Aiud (foto 5), 6. Comisia Municipală de Arbitri Alba Iulia (foto 6). De asemena au mai fost premiaţi arbitrul turneului, Filon Mărginean, MVP-ul competiţiei, Vali Drăgan, golgheterul turneului, Adrian Ponoran respectiv “decanul” (de vârstă) competiţiei, Ioan Timariu (55 ani). După terminarea jocurilor s-a trecut la repriza a treia în care pe lângă bere, vin, ţuică şi băuturi răcoritoare, cei prezenţi au savurat un excelent gulaş pregătit de Masterchef Cristi Pop! Mulţam! Tuturor pentru că au onorat cu prezenţa acest prim episod al unui serial care sperăm să dureze cât mai mulţi ani!

Dan UDREA, foto şi video Nicu PĂŢAN

GALERIE FOTO

VIDEO


Acest Articol are 14 comentarii

 1. Cristi, ai jucat la doua echipe, nu o facut nimeni contestatie?:))

 2. Cristi a fost “sufletul” organizarii acestui turneu, alaturi de Dan si alti cativa. Imi pare rau canu am putut participa, mai ales cand stiu ce am pierdut, dar o sa ma revansez.

 3. grecule, ai mancat si din 2 blide ?

 4. A fost fain !…activitati de genul descretirea fruntilor , eliminarea stresului si inchegarea colectivului… As dorii ca toate competitiile sportive sa se desfasoare ca aceasta…adica PRIETENIE !!!…Multumim Alba Sport pentru tot ceea ce faceti !

 5. Felicitari domnul dan

 6. si inca ceva…mai tre sa i multumim si lui Cristi Pop pt gulasul de senzatie pe care l-a facut!!!

 7. schimbativa ba numele in aiud-sport,ca faceti cupa numa cu aia care dau de mincat si de beut!

 8. Pai nu de alta la Aiud toate echipele ce merg mananca friptura si pireu!!!

 9. Tibi din Beta ii miezu competitiei

 10. Curios, cine a fost sponsorul acestei actiuni prebet, nu este cumva cei care sustin Olimpia Aiud, sau era si d-nul Timari pe acolo, cum de a lipsit marele conducator Demeter alias Gigi Becali de Alba, si a doua chestie cei care conduc arbitrii in acest judet au aservit acest fenomen unor interese personale sau e grup, oare ce zic echipele retrogradate Ocna Mures sau Apuseniul, sau celelalte comisii de arbitrii, sau judetul Alba este formata din doua comisii, sa avem pardon.

 11. domnilor din conducerea arbitrajului DEMISIA!!!!!

 12. Felicitari Dan pentru actiune, domnul Nelutu Demeter e in concediu cateva zile.

 13. Ca adevarat dinamovist ce sunt, am o mare dilema….in ce calitate a participat p…..l si n……..l de “dinamovist”(ne face de rusine) BREGARU CATALIN la acest turneu??? oare de m….u si b…..r principal din ceaun si de pe mese (binenteles, gulasul si bautura fiind gratis)???? Este Aiudeanul cel mai p……r,l…..r(se lipeste peste tot, unde-i totul ii gratis),o adevarata “H…A UMANOIDA” u…….a si g……a!!!!!
  P.S. FELICITARI D-LE DAN pt turneu!

Lasă un răspuns

Închideți meniul