CONCURS! CONCURS! CONCURS!

Cum este vară iar majoritatea echipelor angrenate în competiţiile oficiale sunt în vacanţă, hai să facem un mic efort şi să organizăm, împreună cu partenerii noştri tradiţionali SC JIDVEI SA respectiv AJF ALBA, un concurs inedit. INDICĂ NUMELE CORECT AL ECHIPEI CARE CREZI CĂ SE VA IMPUNE ÎN CEA DE-A 3-A EDIŢIE A CAMPIONATULUI MUNŢILOR APUSENI PÂNĂ PE DATA DE 1 AUGUST ŞI, DACĂ INSPIRAŢIA TE VA AJUTA, VEI AVEA OCAZIA CA PE 1 SEPTEMBRIE, DUPĂ FINALĂ, SĂ INTRI ÎN POSESIA PREMIULUI ŞI SĂ TE RĂCOREŞTI CU ŞASE STICLE DE VIN, BA MAI MULT VEI PRIMI ŞI UNUI TRICOU POLO, PERSONALIZAT, DE CULOARE ALBĂ! BAFTĂ MULTĂ! IATĂ COMPONENŢA GRUPELOR:

GRUPA A: Arieșeni, Horea, Vadu Moților, Lupșa, Sălciua; GRUPA B: Mogoș, Poșaga, Bucium, Ciuruleasa, Ocoliș; GRUPA C: Gârda de Sus, Bistra, Albac, Poiana Vadului, Roșia Montană; GRUPA D: Vidra, Sohodol, Almașu Mare, Avram Iancu.

Acest Articol are 28 comentarii

 1. Rosia montana !

 2. Albac

 3. Rosia Montana!

 4. ROSIA MONTANA!!!!!!!!!!!!!!

 5. Roșia Montană

 6. Se pare ca HULEA de la Santimbru a gasit un om sa il ajute la echipa. Se pare ca il va ajuta DOMNUL POPA de la Transavia ! Nu stiu cum a reusit Domnu Hulea sa il convinga pe Domnu Popa sa investeasca bani in fotbal pentru ca daca nu ma insel nu au reusit cei da la Primaria Alba Iulia sa il convinga sa bage bani la FC Unirea Alba Iulia . Oricum felicitari pentru reusita ! Si inca un lucru am mai auzit ca RABA a plecat de la Santimbru si a reinfintat echipa Stejarii Micesti.

 7. … mha da informatzy mai sunteti :)) dar nu stiu de unde =))!!!

 8. Sohodol !!!

 9. ce se mai stie de echipele din liga a 4 a?

 10. Desi Rosia Montana e favorita, cred ca nu va reusi sa isi pastreze titlul de campioana, dar deasemenea cred ca finala va fi jucata de o echipa care vine din aceasta Grupa si mizez pe echipa din Bistra care cred ca o va si castiga!

 11. Bistra va castiga.

 12. Bistra

 13. cred ca cistiga bistra

 14. rosia montana

 15. Ciuruleasa!

 16. chiar daca Rosia Montana este favorita,cred ca de data aceasta Salciua va castiga cupa!!!!

Lasă un răspuns

Închideți meniul