Vicecampionii europeni au câştigat Cupa Penitenciarului Aiud! (GALERIE FOTO-VIDEO)

Ediţia din acest an a Cupei Penitenciarului, desfăşurată în cursul zilei de vineri în condiţii excelente la baza sportivă a Penitenciarului Aiud, a fost câştigată de SNLP Aiud, echipa lui Cristi Pop avându-i în componenţă pe mulţi dintre cei care s-au încununat cu câteva săptămâni în urmă cu titlul de vicecampioni europeni la turneul de la Iaşi! În rest, toţi cei prezenţi au beneficiat din plin de ospitatlitatea gazdelor (n.a. felicitări Penitenciarul Aiud, I.P.A. Regiunea 3 Alba şi Filiala SNLP Aiud). Şi aici vorbim despre condiţiile oferite atât în timpul meciurilor de fotbal sau tenis de masă, cât şi, sau mai ales, după terminarea competiţiei! Cu diplome, medalii, cupe în primă fază respectiv mici, sarmale, cârnaţ cu fasole, bere, vin, ţuică, apă minerală şi chiar… “lăutari”, ultimii încântând asistenţa prin prestaţia, de bun simţ de altfel, oferită! Fain! Mai venim! Dacă ne mai invitaţi…Şi nu putem încheia fără a mulţumi STP Alba pentru sprijinul acordat la efectuarea deplasării pe ruta Alba Iulia-Aiud şi retur!

Dan UDREA

GALERIE FOTO

VIDEO


Acest Articol are 3 comentarii

  1. multumesc tuturor celor care au participat, si ne-au sprijinit in desfasurarea competitiei…sper ca a fost bine !…asteptam critici pentru ca in viitor competitia sa fie perfecta

  2. felicitări băieții mei !…va aștept cu drag la un grătar oricând…vinul îl da cristi !…sunt mandra de voi…” adunătura de golani, curvari și bețivani”

  3. Doi jucatori de exceptie a vicecampionilor europeni joaca la noi, in Valea Aiudului, la o echipa sportiva si ….tot respectul si omenia pentru acesti oameni deosebiti. Este vorba de Florin Mardale si Vali Dragan.

Lasă un răspuns

Închideți meniul