Fotbalul din Alba produce valori pe bandă rulantă: Culda (Europa) şi Buda (Unirea) selecţionaţi la lotul naţional U16!

În urma trialului de astăzi, desfăşurat pe stadionul “Dan Păltinişanu” din Timişoara, Sebastian Culda (Europa Alba Iulia, antrenor Neluţu Popa) şi Andreas Buda (Unirea Alba Iulia, antrenor Bebe Brumaru) au fost selecţionaţi de către Ştefan Iovan şi Miodrag Belodedici în lotul naţional Under 16 al României. “Au fost în jur de 50 de tineri fotbalişti, din judeţele Alba, Caraş Severin, Maramureş, Arad, Mehedinţi şi Timiş, la această acţiune iar din Alba au fost prezenţi Sebastian Culda de la Europa Alba Iulia, Andreas Buda şi Ionuţ Rahovean de la Unirea Alba Iulia, primii doi numârându-se printre cei aleşi pentru a face parte din lotul naţional Under 16 al României de foştii mari internaţionali ai României. Această selecţionare reprezintă un prim pas, unul foarte important de altfel, pentru Şcoala de fotbal Europa Alba Iulia, semn că profesionalismul antrenorului Neluţu Popa şi-a spus din nou cuvântul” a punctat Liviu Coacăză, preşedintele “europenilor”.

Dan UDREA

Acest Articol are 6 comentarii

  1. dar pe benchea dc nu la chemat?

  2. cei de la europa sunt cei mai smecheri… si cei mai buni in special domnul n. popa si Liviu Coacaza…..

  3. Bravo Culda , tine-o tot asa 😀 !

  4. Liviu Coacaza merita felicitat pentru ceea ce face langa Mures, un om pentru care cuvintele sunt mici in comparatie cu ,,latura umana,, care o detine.Din satul cu ciresi TOTDEAUNA – FORZA EUROPA !

  5. Culda Sebastian(Europa Alba Iulia) si Rami Tamer ( Banatul Timisoara) ambii selectionati la nationala U16, au practicat fotbalul cca 6 ani la F.c. Rival Alba Iulia , fosti campioni judeteni anul trecut cu Rival Alba Iulia. Felicitari d-nului Luca Iosif( Rival Alba Iulia) si celor care s-au implicat in asimilarea cunostiintelor lor fotbalistice. Si Viorel Benchea (fost campion si el anul trecut cu Rival Alba Iulia, capitan al echipei) va ajunge departe, o sa vedeti.

  6. Dl LUCA IOSIF este oricand binevenit la clubul Europa,dealtfel exista o relatie de cooperare si de suflet excelenta cu acest longeviv legendar slefuitor de talente .Multumim maestre! Ne vedem la Drambar sambata.

Lasă un răspuns

Închideți meniul