Unirea Alba Iulia – CFR Simeria 1-0 FINAL!

Soare dar şi un vânt care bate extrem de puternic8,5 grade Celsius şi un teren fără pic de zăpadă la nivelul gazonului reprezintă ingredientele jocului din această dimineaţă dintre divizionara secundă Unirea Alba Iulia şi CFR Simeria grupare care activează în Liga a III-a, Seria a 5-a. Stelu Gherman va începe cu Pascal – Schuller, I. Şerban, Bumbac, Bucurică, Cl. Oara, Dr. Militaru, Pleniceanu, M. Petrescu, S. Mureşan şi Pecarov (Lasc – Coţolan, M. Oprea, A. Ianc, I. Stan, I. Grozav, Negură, Potopea, Ciofu) în vreme ce la Simeria joacă cu Dragotă – Vârtan, Stroia Burlan, Ungureanu, Găceanu, Lint, Vişan, Pepenar, Făgărăşanu, A. Suciu (Iancău, D. Dăscălescu-fratele preşedintelui executiv al Unirii, Mihai Dăscălescu, Vasinc, Chelariu, Domide, Dosan, Zdrâncu şi Ivaşcu). Aiudeanul Sergiu Popa a fluierat finalul primei reprize în care am avut parte de un joc achilibrat fără mari ocazii de poartă. Din minutul 60, Unirea conduce cu scorul de 1-0, prin golul lui Pecarov! Un minut mai târziu a avut loc o îmbrâceală generală care a durat vreo 15 secunde, după care lucrurile au reintrat în normal şi jocul a continuat fără probleme!

Dan UDREA, foto şi video Nicu PĂŢAN

GALERIE FOTO


VIDEO


Acest Articol are 10 comentarii

  1. astazi la Cugir in ULTIMUL meci amical CSO-FC Cugir 4-0

  2. La AIUD, METALUL – OLIMPIA 0-0 ..

  3. de imbrinceala de la sebes n-atzi auzit?

  4. Daca vorbesti cu mine iti spun sa citesti si ultimul rand si jumatate din articol!

  5. domnu UDREA scandal a fost la SEBES-IGHIU a durat 15 minute meciul si antrenoru jucator STANILA sa razbunat pe fratii LUPSAN si a facut K1 cu ei ! pacat de grupul unit facut de domnul DAN COMSA. si un sfat pentru DAN COMSA dute de unde ai venit adica la SANTIMBRU ca aia nu te fac de rusine ca si astia a nostrii de la SEBES !

  6. tzo! atunci fi mai explicit si posteaza unde trebuie comentariile! ca si unirea a jucat ieri tot la sebes, la fel ca si meciul sportul-ighiu, a fost si acolo o imbranceala si este postata si o poza de la meciul respectiv! STIMA, si oricum multam pentru informatie!

  7. mai lasati-ne cu comsa si cu avortonii astia de lupseni….paguba in ciuperci fara ei,SEBESUL este cu mult mai tare in retur:)))))

  8. la scandal si la bataie da, bai rromule, sintetzi cei mai tari din amicale ! avortonii aia negrii din cuibul vostru de ciori o sa va faca de kkt in retur, la pariu! daca-l terminati, ofcourse!

  9. tzo,te manca rau ca nu mai esti….stii tu ….o nulitate…. acum postezi pe site in engleza ,esti tare mao tze dun dun!!!!

  10. da, is mai tare bah decat zambienii, la orice ora!! vedetzi voi in retur!!

Lasă un răspuns

Închideți meniul