FCM Turda – Unirea Alba Iulia 1-0!

FC Unirea Alba Iulia a pierdut astăzi primul meci amical din 2012, împotriva formaţiei FCM Turda, scor 0-1 (0-1), gol înscris de Lavere (19), tocmai în oraşul natal al antrenorului Stelian Gherman. Gruparea din Cetatea Marii Uniri a mizat pe formula compusă din Pascal – Cl. Oara, I. Şerban, Bumbac, Bucurică – Negură, D. Militaru, M. Oprea, M. Petrescu – S. Mureşan, Pecarov, mai intrând Lasc, Clipici, Ciofu, I. Stan, A. Ianc, I. Grozav, Potopea şi  Pleniceanu (revenit după o accidentare). N-au fost utilizaţi Schuller (plecat la lot), Bălu (accidentat), V. Florea, M. Mariş. “Am pierdut primul joc amical din această iarnă dar nu aceasta este problema care mă macină, sunt îngrijorat pentru fatul că noi nu reuşim să ne antrenăm şi să jucăm pe terenuri cu iarbă. Am avut parte doar de gheaţă şi zăpadă, de antrenamente fizice, condiţii în care îi înţeleg şi pe jucători. Sunt terminaţi, psihic vorbind, din cauza faptului că nu pot juca fotbal în condiţii cât mai apropiate de ceea ce va însemna returul actualei ediţii de campionat. Pe gheaţă şi zăpadă se practică alte sporturi… Dorim să mai jucăm un amical cu Luceafărul Oradea în cursul săptâmânii viitoare dar rămâne să vedem dacă orădenii vor găsi un teren care să nu fie acoperit cu zăpadă. Despre jucătorii mei, ce să mai spun…Sunt unii care se cred titulari de drept, dar când vine vorba despre atitudine în teren şi la antrenamente implicarea lor lasă de dorit. S-ar putea să aibă parte de o surpriză şi să renunţăm la ei pe ultima sută de metri…” a dezvăluit tehnicianul grupării din Cetatea Marii Uniri.
Dan UDREA, foto turdanews.ro

Acest Articol are 2 comentarii

  1. nici pe “desfinţaţi” aia n-au fost în stare să-i bată,apăi cînd vine Bistriţa,Severinul….Chindia….ce-or face? ? ?d-le antrenor ! dacă nu corespund şi nu au atitudine,dece-i mai ti? ? ? dă-i afară că prea şi-au luato-n cap…..ce-nseamnă asta?n-au atitudine şi determinare!! afară cu ei! ! m-am săturat de “”vedete”” de carton…punct ! !

  2. Domnilor,sunt cateva terenuri dezghetate din afara orasului.Spre exemplu,la Teius,am auzit ca e uscat complet.Dar e drept ca nu prea sunt conditii,dar terenul e bunicel.

Lasă un răspuns

Închideți meniul