La mulţi ani, Gabi! La mulţi ani, Adi!

Atacantul Gabriel Croitoru (foto stânga sus, al doilea de la dreapta la stânga pe rândul de sus, FC Unirea Alba Iulia) împlineşte astăzi 19 ani prilej pentru cei din familie, mama Mariana, tata Trandafir “Joe” şi fratele Adi, să-i ureze un călduros LA MULŢI ANI!, sănătate şi fericire precum şi împlinirea tuturor dorinţelor atât în plan personal cât şi profesional. Anul 2012 este unul extrem de important pentru fotbalistul grupării din Cetatea Marii Uniri deoarece are posibilitatea de a ajunge cât mai departe alături de juniorii A antrenaţi de Vasile Ursu şi calificaţi în play-off-ul Campionatului Naţional şi de a deveni, de ce nu?, unul dintre jucătorii pe care Stelu Gherman să-i promoveze în echipa mare în partea a doua a actualei ediţii de campionat a Ligii a II-a, Seria Vest.

De asemenea, tot în această zi, Adrian Cornel Iacşa (foto dreapta jos, în partea dreaptă, Decebal Cricău) îşi serbează cea de 17-a aniversare iar mama Dana şi fratele Darius (foto dreapta jos, în partea stângă) îi doresc un sincer şi din suflet LA MULŢI ANI!, multă sănătate (n.a. de care are mare nevoie mai ales în aceste momente în care are piciorul imobilizat în gips “graţie” unei entorse!) şi succes la şcoală şi la fotbal. Cum, apărătorul a fost unul dintre cei mai importanţi echipieri al cricăuanilor în turul actualei ediţii a Ligii a V-a, Seria a 2-a, colegii de echipă îl aşteaptă cât mai rapid alături de ei pentru a încerca promovarea în Liga a IV-a, la finalul turului Decebal Cricău fiind liderul seriei respective.

Şi din partea www.alba-sport.ro un LA MULŢI ANI! ambilor sărbătoriţi ai zilei de astăzi.

Acest Articol are 12 comentarii

 1. Multumesc echipei alba-sport.ro

 2. daca si copilu lu joe mai ii un jucator de promovat la unirea , atunci s-o dat fotbalul peste cap, un jucator care nu are absolut nicio calitate!!!

 3. La multi ani amandurora si va doresc sa ajungeti mari fotbalisti.

 4. joe nu va juca mai sus de cs zlatna in liga 3;)

 5. Daca ziceti celor de la Unirea “la multi ani” dece nu faceti si la alte echipe din judet ? De exemplu Europa Alba Iulia , Performanta Ighiu , Viitorul Santimbru . Sau astia de la Unirea sunt ” VEDETE ” ?

 6. Ii doresc la multi ani lui ady iacsa la multi ani si multa sanatate si sa se fac bn repede ca avem nevoie de le este un jucator esential echipei noastre

 7. Bai anonimule, ti se pare ca Iacsa ii de la Unirea? Oricum, nu are rost sa tot comentam, sa fim un fel de Gigi Contra. Eu cred ca oricine poate trimite un mesaj de felicitare si va apare pe acest site adevarat. Bravo alba-sport.ro!

 8. Eu nu am aceeasi parere ca a ta .. I-a trimite tu un mesaj sa vad daca apari 😉

 9. io am trimis si o aparut anonimule … asha ka nu mai fi u cocos …!!!

 10. Imi pare rau sa va anunt dar Iacsa Adrian nu a avut cum sa fie “unul dintre cei mai importanţi echipieri al cricăuanilor în turul actualei ediţii a Ligii a V-a, Seria a 2-a” pentru ca el a jucat in tur la Industria Galda,asa ca…

 11. măi copii,măi ! nu vă mai sfădiţi şi acum ! aici e vb de aniversare…aşa-că…La Mulţi Ani ! ! !

  Hai Unirea Alba ! !

Lasă un răspuns

Închideți meniul