Echipa ideală a Ligii a IV-a în opinia www.alba-sport.ro!

Turul actualei ediţii de campionat a Ligii a IV-a s-a terminat iar www.alba-sport .ro a întocmit echipa ideală în care se regăsesc, în opinia noastră, jucătorii care au fost cei mai buni pe posturile respective în prima parte a campionatului. Astfel, într-un sistem de joc 4-3-1-2, aceasta ar arăta astfel: Stănilă (Sportul Sebeş) – D. Lupşan (Sportul Sebeş), Ov. Turuş (Performanţa Ighiu), H. Marian (Europa Alba Iulia), Circov (Europa Alba Iulia) – N. Găldean (Dalia Sport Daia Română), R. Andone (Metalul Aiud), M. Neagu (Sportul Sebeş) – L. Itu (CSO Cugir) – R. David (Europa Alba Iulia), I. Pisoiu (Viitorul Sântimbru). TU CE ZICI?

52 comentarii la “Echipa ideală a Ligii a IV-a în opinia www.alba-sport.ro!

 1. Acelasi sistem:4-3-1-2:Stanila,D.Lupsan(Sebes),H.Marian(Europa),Ov.Crisan(CFR Teius),Ov.Oniga(Metalul Aiud),M.Cristea(Europa)Narita(Sebes)D.Grozav(CSO Cugir),L.Itu(CSO Cugir),R.David(Europa),Pisoiu(Santimbru)
  Intr-un sistem 4-3-3 as lasa aceeasi linie de fund si de mijloc,si l-as integra in atac pe Suteu,in locul lui Pisoiu.Oricum,daca ar avea cineva aceasta formatie,ar castiga liga cativa ani buni fara probleme.Bafta.

 2. O echipa a turului ar fi tot in sistemul 4-3-1-2,dupa parerea mea: STANILA(SEBES)-OARA(EUROPA),TURUS(IGHIU)MARIAN(EUROPA),NEAGU(SEBES)-PISOIU(SANTIMBRU),ITU(CUGIR),R.ANDONE(AIUD)-CRISTEA(EUROPA)-SUTEU(CUGIR),PONORAN(EUROPA)

 3. Ideea e buna, uite ce de comentarii s-au postat! Puteati face, eventual, niste nominalizari pe posturi, care sa fie votate de cititori, alcatuind apoi ehipa ideala pe baza voturilor sau, sa intrebati antrenorii si capitanii fiecarei echipe si sa alcatuiti un top separat, dupa modelul anchetelor din presa centrala…Oricum, felicitari!
  Parerea mea, in formula voastra 1-4-3-1-2: Stanila – D.Lupsan, H.Marian, St.Radu (Sebes), L.Goronea (CSO) – Grozav (CSO), M.Lupsan (Sebes), Neagu – R.Andone – Itu, Iuoras (Ighiu)

 4. Asta era surpriza pentru anul viitor. Am pregatit 2 concursuri pe tema asta, unu pentru jucatorul Ligii a IV-a, cate o nominalizare de la fiecare echipa si unul pentru echipa ideala cu 3 variante pentru fiecare post! Dar asta numai dupa ce se va termina perioada de transferari, ca sa stim exact fiecare jucator unde joaca in retur!

 5. Ma uit la ,,Mosul a venit la Metalul Aiud,,cum se lauda unii pe altii gen ,,eu te laud pe tine si tu pe mine,,…La multi ani celor doi inimosi si impartiali de la Albasport !

 6. Lasa-l pe Cristea sa se odihneasca-n pace! O fi in atentia lu’ moshu, ca la liga a 2-a n-a vrut (la Unirea, asta vara), de bun ce s-a crezut. Nu-l mai umflati cu pompa, ca nu merita!

 7. Ce conteaza unde vor juca nominalizatii in retur? Daca-i echipa ideala a turului, dati-i drumul la concurs! Eventual cu nominalizari si la antrenori si presedinti.

 8. Pentru guardiola 90! Este vorba despre echipa ideala a Ligii a IV-a in actuala editie de campionat, deci se va lua in considerare si returul! Deci, putintica rabdare, concursurile vor dura pina la finalul returului, ca poate unu-doi jucatori se muta dintr-o parte in alta si ar fi naspa sa apara in aceasta echipa x care in tur a jucat la echipa y iar in retur evolueaza pentru echipa z. M-AM RAZGANDIT! PE 3 IANUARIE DAU DRUMUL LA CONCURSURI DOAR PENTRU TUR, CARE VOR TINE PANA LA STARTUL RETURULUI, IAR DUPA ACEEA MAI FAC DOUA CONCURSURI PENTRU RETUR!

 9. BAI BAIETI SINTETI TOTAL DEPASITI DE SITUATIE CEA MAI BUNA ECHIPA DE FOTBAL DIN JUDETUL ALBA A FOST ESTE SI VA FI SPECTACULOASA LENDULET PETRISAT. RESTUL NU SINT DECAT NISTE JUCAUSI (NU JUCATORI), DILETANTI, SEMIDOCTI, AMATORI. ASA CA FACETI BINE SI RECUNOASTETI VALOAREA SI STRIGATI CU TOTI

  LUPTA LUPTE PETRISAT SA NU TE FACI DE CACAT

 10. deaconu il locul lui pisoiu de la santimbru:) ii mult mai tanar , normal ca il preferi pe pisoiu,pt ca stiind toti ca o jukat la un nivel mai mare decat el se joaca mult mai multe mingi pe el,dar in opinia mea …..mai bn cel tanar

 11. si pt ala ce zice de raba !! ce te doare pe u pe ce parte joaka … poate joaka si in atak … !!!u vb dar kand ajungi varsta lui sa joki fotbal la nivelu asta … atunci sa mai vb u de el si contactezi si pe mine !!!

 12. Se stye:)),ce poate sa iasa dintr-o maimuta neagra;un retardat agramat,mai lasa-te drak de comment si apuca-te de scoala ca versi numai venin cu Santimbrul vostru ,pai nu vedeti ca primaru nu se baga si-i neamul vostru, v-ati gasit voi sportivii pacii!

 13. pai mha retard mintal =)) dami u un motiv pt care trebe sa se bage PRIMARU … ? si care ii problema ta ca io comentez aici !!! daca esti tare in clanta ( ca aici sub alt nume esti tare ) dami un semn !!!

 14. 1 Stanila – Sebes 2 Neagu – Sebes 3 H Marian – Europa 4 Turus – Performanta 5 Gabor – Unirea 6 Ratiu Unirea 7 David – Europa 8 Ponoran – Europa 9 Itu – cso 10 Pereat – Ocna Mures 11 Pisoiu – Sintimbru

  Antrenot C PASCANU -CSO

  Sistem 4 – 4 – 2

 15. Eu as face asa:Stanila(Sebes),Taban(Cso Cugir),Ov.Crisan(CFR Teius),H.Marian(Europa)Ov.Oniga(Metalul Aiud)-Fundasi
  Marius Cristea(Europa),Darius Goanga(CFR Teius),R.Andone(Metalul Aiud)-Mijlocasi
  L.Itu(CSO Cugir),R.David(Europa),D.Crisan(CFR Teius) sau Diaconu(Sebes)
  Antrenor:Revelatia Dan Comsa

 16. Pascanu? Ala care asculta pe la usile de la baie??? De fapt l-ai desemnat “antre…not” :)) da sa stii ca nu …nota, numa tragea cu urechea :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *