Liga a IV-a sub lupă! 17 goluri pentru Romică David! Remarcaţii turului!

Fotbalistul, care a marcat 13 goluri pentru Cuprirom Abrud în prima parte a campionatului, Romică David (foto în tricou albastru în duel cu Ruscă de la Viitorul Sântimbru), s-a descătuşat în ultimele două runde şi la noua sa echipă (n.a. Europa Alba Iulia) pentru care a reuşit două duble şi astfel a atins cota 17 în clasamentul celor mai buni marcatori ai turlui Ligii a IV-a. Pe poziţia seundă în clasamentul golgheterilor se află Lucian Itu (CSO Cugir, un gol în victoria cu 6-0 de la Teiuş) autor a 15 goluri în vreme ce pe următoarele locuri sunt clasaţi Marius Iuoraş (Performanţa Ighiu) – 14 goluri, Ciprian Diaconu (Sportul Sebeş) – 13 goluri, Dani Crişan (Rapid Teiuş), Ioan Pisoiu (Viitorul Sântimbru), Nicolae Găldean (Dalia), fiecare cu câte 10 goluri şi Gică Goronea (CSO Cugir) – 9 goluri. Printre tinerii jucători remarcaţi la jocurile pe care le-am urmărit pe viu (n.a. scuze că nu am reuşit să vedem la lucru toate echipele în acest tur, dar cu siguranţă că ne vom revanşa în retur, numai sănătoşi să fim!) în prima parte a campionatului se numără portarii Clipici (Viitorul Unirea), Cotoară (Europa Alba Iulia) şi Savu (Flamura Roşie Rădeşti, care are doar puţin peste 14 ani!), Moga şi Căt. Muntean (ambii de la Metalul Aiud), Felindean şi Toni Vlad (ambii de la Olimpia Aiud), N. Găldean şi P. Medrea (ambii de la Dalia Sport Daia Română), Nagy şi Trifa (ambii de la Rapid CFR Teiuş), M. Lupşan, D. Lupşan şi Diaconu (toţi de la Sportul Sebeş), Goronea (CSO Cugir), Deaconu (Viitorul Sântimbru), Circov (Europa Alba Iulia), Ov. Turuş şi Iuoraş (Performanţa Ighiu) şi lista ar putea continua…În altă ordine de idei, clasamentul adevărului la finalul primelor 15 etape arată în felul următor: 1. Performanţa Ighiu +13, 2. CSO Cugir +12, 3. Europa Alba Iulia  +11, 4. Sportul Sebeş  +10 (ZONA PROMOVARE), 5. Dalia Sport Daia Română +3, 6. Metalul Aiud +3, 7. Rapid CFR Teiuş  +3, 8. Viitorul Unirea  +2, 9. Viitorul Sântimbru 0, 10. FC Cugir -3, 11. Cuprirom Abrud -3 (ZONA FĂRĂ PROBLEME), 12. CS Ocna Mureş -11, 12. Olimpia Aiud -14, 13. CIL Blaj  -14, 15. Arieşul Apuseni  -15, 16. Flamura Roşie Rădeşti -18 (ZONA FIERBINTE).

Dan UDREA

Acest Articol are 25 comentarii

  1. Sebesanul

    Dani Stanila de la Sebes, cel mai bun portar din judet! La distanta maaaare de ceilalti!! Doua penalty-uri aparate (acasa cu Ighiu si afara la FC Cugir), doar 4 goluri primite in 15 etape (2 la Teius, 1 din penalty acasa cu Ighiu, 1 din penalty la Abrud), 457 de minute de invincibilitate in ultimele 6 etape! Bravo lui!
    Si aviz amatorilor: in iarna nu pleaca nicaieri!

  2. yes

    I’auzi…pote va cumpar tot sebesul:))),d la ghiban pana la tzotzonea:))))

  3. AlbaSport

    Nu l-am nominalizat aici pentru ca am ales numai jucatori tineri, ca altfel nu puteau lipsi un Pisoiu, Itu, Suvaina, Suteu, M. Bratu, R. David, S. Marginean (5 goluri), R. Andone sau alti fotbalisti consacrati. Oricum, bv lui Stanila pentru performanta din tur!

  4. ovidiu

    dnul udrea cu premiul cum ramane?

  5. unul

    si care or dat 7 de ce nu ii nominalizezi:)))

  6. alt sebesan

    pentru sebesanul

    tu de unde stii?
    esti purtatorul meu de cuvant?

  7. AlbaSport

    Saptamana asta facem tragerea la sorti la ambele concursuri! Cre’ ca vineri dupa 1 Decembrie! (ptr. Ovidiu) Pai atunci ar trebui sa-i nominalizez si pe aia cu 6,5,4,3,2,1 (ptr. Unu)…Poate la finalul campionatului cand se face o statistica cu toti marcatorii de goluri respectiv autogoluri!!!

  8. Alex

    Cadavru’ de Suvaina, il mai laudati? :))

  9. Europeeee

    sunt fan europa dar decat iouras de la ighiu mai bn il luam pe fratele lui ovidiu pe viutu decat pe iouras…

  10. Ies

    Stefan Radu, Sportul Sebes, un fundas mai bun k ala de la Lazio!

  11. .....

    apoi ciuca

  12. cotet jr

    pt domnul Dan Udrea as vrea sa fac o remarca cu clasamentul golgheterilor as vrea sa va spun in legatura cu numarul de goluri marcate de iouras de la ighiu etapa trecuta avea 13 goluri si acum are 14 cu toate ca nu a marcat etapa asta….va multumesk

  13. sebes

    Radu Stefan de la Sportul Sebes un fundas tanar si foarte bun

  14. NELUTU DEMETER

    Clubul OLIMPIA AIUD aduce pentru echipa de juniori pe Mos Nicolae, marti 06.12.2012.Tot saptamana viitoare si seniorii OLIMPIEI se vor aduna intr-una din seri, pentru sarbatoarea sfarsitului turului.Va asteptam si pe voi Dane si Nicu.

  15. 123

    Stefan radu nu te mai lauda!!!lasa-i p altzii!!!

  16. cotet jr

    pai daca stam bn si ne gandim domnule Udrea ar trebui felicitata toata echipa asta micuta din sebes care fara sprijinul unei primari asa de mare au facut anul acesta ce au facut doar cu ajutorul unui om,care dacanu ar fi existat la echipa nu mai era ecipa pe podium cu cea mai buna aparare,multumim domnului Dan Comsa un om cu suflet mare ,el a fost si antrenor si sponsor tot odata felicitariii

  17. NELUTU DEMETER

    Si din punctul meu de vedere revelatia acestui tur de campionat este Sportul Sebes.Am vazut doar doua meciuri ale lor, la Aiud cu Metalul 0-0 si la Sebes cu Olimpia 4-0, dar pot sa spun ca au un joc combinativ, atunci cand au mingea si fac pressing tot timpul, can mingea se afla la adversar. Felicitari jucatorilor, antrenorilor si omului sau oamenilor care i-au ajutat si ii ajuta cu bani.
    SARBATORI FERICITE!!!

  18. cotet jr

    multumim domnule Demeter si va urez toate cele bune,si cred ca si dumneavoastra sunteti singur impotriva tuturor ca si la sebes unde uni oameni se simnt iei si uni o stiu erau suparati cand echipa avea rezultate si victori dar asta e leam dat la multy o palma greaa

  19. AlbaSport

    Multam, Nelutu! Venim dar…fara masina!!!

  20. NELUTU DEMETER

    LA MULTI ANI ROMANIA !!! LA MULTI ANI TUTUROR SPORTIVILOR, SPONSORILOR, ANTRENORILOR SI IN PRIMUL RAND SUPORTERILOR, FARA CARE SPORTUL IN GENERAL SI FOTBALUL IN SPECIAL NU AR EXISTA. SA LASAM PENTRU O ZI CEEA CE NE DESPARTE DEOPARTE SI SA NE BUCURAM DE ZIUA NOASTRA, A ROMANILOR, CHIAR DACA VIATA DE ZI CU ZI NU ESTE TOCMAI ROZ.
    LA MULTI ANI ROMANIA !!! LA MULTI ANI ROMANI !!!

  21. Pippo Dinamovistul

    Domnu Demeter cand organizati masa pt baieti sponsorizez si eu cu bere acest tur de campionat.Speram ca returul sa-l terminam cu 2-3 pozitii mai sus ca acum.Sarbatori fericite si La multi ani!

  22. full speed

    pt domnu Dan Udrea vas ruga sa mai insistaty putyn p calasamentul golgheterilor si sa trecety golurile adevarate nu din oficiu ca la iouras ……si altyy care au pile la ajf,va multumesk

  23. Pippo Dinamovistul

    DACIA aeterna erit!

  24. Pippo Dinamovistul

    Basarabia pamant romanesc!Imnul DACIEI adevaratul imn national!

Lasă un răspuns