Trofeul Gheorghe Ola merge la…Abrud! Trofeul Gheorghe Ene ajunge la…Sebeş! (GALERIE FOTO)

Şi nu singur, ci împreună cu titlul de golgheter şi de cel mai tehnic jucător, ambele obţinute de Răducu Pocol (11 goluri) astfel încât trei din cele patru trofee puse în joc, cu excepţia celui mai bun portar (n.a. adjudecat de Silviu Bulucz de la CSŞ Blaj), ajung la moţii lui Marius Pocol! Rezultatele obţinute, sâmbătă dimineaţă, în sala de sport din Vinţu de Jos de către câştigătorii din acest an ai competiţiei (faza judeţeană) au fost următoarele: VIITORUL ABRUD-RIVAL ALBA IULIA  7-1; VIITORUL ABRUD-UNIREA ALBA IULIA 5-1. În celălalt joc UNIREA ALBA IULIA – RIVAL ALBA IULIA scorul a fost 3-3. Lotul echipei a fost format din: PAUL CIOFLICĂ, RADU BĂLŞAN, EMILIAN IANCU, GHEORGHIŢĂ SLĂTARU, VALENTIN OANCEA, VALENTIN  BURDUF, RĂDUCU OCTAVIAN   POCOL (cpt.)  “De astăzi începe campionatul juniorilo E, grupa 2001, iar noi mergem cu echipa de la 2002 plus trei copii de la grupa 2001 însă chiar şi aşa sper să nu ne facem de ruşine şi să învăţam de la alţii mai buni decât noi! Mulţumim lui Dumnezeu pentru că suntem sănătoşi şi trebuie să menţionez faptul că la acest turneu nu am avut rezerve iar copiilor le-a fost astfel foarte greu. Sper să mai găsim copii talentaţi cu care să ne completăm lotul, pentru că altfel ne va fi foarte greu să ţinem pasul cu celelalte echipe” a punctat, Marius Pocol, omul care se ocupă de destinele abrudenilor. Turneul Gheorghe Ene a revenit celor de la LPS Sebeş, rezultatele înregistrate fiind următoarele:


10:00 A1 – B2 AS Unirea Juniors Alba Iulia 1-3 AS FC Rival Alba Iulia
11:40 B1 – A2 LPS Sebeș 4-0 AS Europa Alba Iulia
13:20 Finala Mică AS Unirea Juniors Alba Iulia 1-2 AS Europa Alba Iulia
15:00 Finala Mare AS FC Rival Alba Iulia 0-5 LPS Sebeş

Superlativele Trofeului Gheorghe Ene:

  1. Golgheter – Răzvan Buzilă, LPS Sebeş:
  2. Cel mai tehnic jucator – Bogdan Lazăr, AS Europa Alba Iulia:
  3. Cel mai bun portar – Răzvan Marian , AS FC Rival Alba Iulia.

Dan UDREA

GALERIE FOTO


Acest Articol are 3 comentarii

  1. O competitie foarte reusita, felicitari Marian Razvan, si clubului Rival Alba Iulia, singurul din judet cu 2 echipe la faza finala.

  2. Totodata felicitari AJF Alba pt organizarea impecabila a competitiei.

  3. despre copii de la sebes nu scrieti nimic nu aveti macar o poza cu castigatorii,in rest a fost o competitie reusita.FELICITARI AJF

Lasă un răspuns

Închideți meniul