Liga a V-a porneşte la drum!

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a stabilit componenţa celor trei serii ale Ligii a V-a, programul rundei inaugurale, 3-4 septembrie, fiind următorul:

*Seria1: Viitorul Biia – AS Cetatea Cetatea de Baltă; Arena Alba Iulia -Langentahl Valea Lungă; Unirea Cergău – AS Crăciunelul de Jos; Spicul Bucerdea – AS Pănade; Avântul Sâncel – Dacia Mihalț; Inter Mihalţ -Partizanii Sînmiclăuș; Progresul Fărău – Perla Jidvei.

*Seria a 2-a: Olimpic Berghin – Voința Beldiu; Andreas Alba IuliaIezerul Ighiel; Del Dodo Alba Iulia – Șoimii Ciumbrud; Mureșul Gâmbaș – Sportul Livezile; Fortuna Lunca Mureșului – Industria Galda de Jos; Inter Ciugud -Decebal Cricău.

*Seria a 3-a: Independența Cut – Mureșul Săliștea; Colorado Șpring – AS Pianu de Sus; Sportul Pianu – Energy Cetatea Câlnic; CSO Cugir II – AS Balomir-Șibot; Viitorul Tărtăria   – Energia Săsciori; Mureșul Vințu de Jos – Hidromecanica Șugag. (ajfalba.ro)

Acest Articol are 29 comentarii

 1. Oare pe ce teren joaca echipa Arena Alba Iulia ,iar Andreas A I cred ca tot la Drambar joaca si pe la Micesti a ramas Del Dodo……

 2. PLANGI JUDETULE ALBA CA NU MAI ESTE LENDULET PETRISAT CA NEAM DESFINTAT CA NU MAI AM AVUT LOVELE. CA ERAM CEA MAI MESERIASE ECHIPA DIN JUDET, CAE MAI SPECTACULOASA. DAR SA NU UITAM

  LUPTA LUPTA PETRISAT SA NU TE FACI DE CACAT.

 3. In debut Sportul Livezile joaca afara la Muresul Gambas si cred ca bate,dar Vointa Livezile in 6.9. are meci de Cupa Romaniei acasa cu Baia Mare ! Noroc celor din Livezile !!!

 4. Arena la Mihalt, Andreas la Drambar si Del Dodo la Coslariu.
  FORZA SPORTUL LIVEZILE.

 5. nu mai joaca Del Dodo pe micesti???

 6. Si la Micesti nu mai joaca nimeni in ,,groapa,, probabil ca s-a furat gardul si bancile de rezerve sunt neacoperite precum la un WC parasit !No hi la forbal mo cuscre ca ici s-o evaporat…..!

 7. ALBA SPORT sti si ceva de transferuri in liga a 5?Eu am auzit ca cei de la INTER CIUGUD sau intarit pe ultima suta cu GHERMAN IOAN , JURCA GABRIEL SI DAMIAN DRAGOS de la EUROPA ALBA IULIA si GHERMAN CRISTIAN de la MURESUL OARDA , sunt in discutii si cu un portar bun , binenteles astea doar din auzite ,poate voi stiti mai bine ,poate ne puteti confirma……asteptam un raspuns.

 8. Pentru SPORTUL LIVEZILE ne ridicam palaria. Sunt favoritii nostri ai EUROPENILOR, si vom fi alaturi de toata suflarea de pe valea aiudului pentru un parcurs fotbalistic de execptie in acest an competitional.Va dorim bafta si victorii peste victorii !

 9. Ov. Barna de la Zlatna la Arena, Ciumbrudean si Bara de la Ciugud la Andreas, Cat. Craciun de la Zlatna la Andreas, Nel. Gherman, Jurca si Damian de la Europa la Ciugud, Mardale si Val. Dragan de la Radesti la Sportul Livezile. Dar mai este timp pina pe 23 septembrie cand se inchide perioada de transferari, astea-s doar la capitolul zvonuri.

 10. SCUZE DAR PERIOADA DE TRANSFERURI SE INCHEIE JOI 1 SEPTEMBRIE ORA 16 ,DECI NU PREA MAI ESTE TIMP…..

 11. BAI COCALARILOR VOI NU AUZITI CE SPUN EU. PLANGETI CA S-A DESFINTAT SPECTACULOASA LENDULET PETRISAT CEA MAI MESERIASE ECHIPA DIN JUDETUL ALBA.
  TULAI TULAI PETRISAT
  TU ACUM TEAI DESFINTAT
  SI NEAM FACUT DE CACAT

 12. Multumim de urari EUROPENILOR, mult succes in noua editie in care speram ca titlul va poposi la Drambar. Nu am avut cum sa aduc galeria la Radesti ca sa va sustinem pentru sportivitatea locala intre noi si cei de pe Mures de la care am transferat doi jucatori de exceptie: Vali Dragan si Florin Mardale in care ne punem atatea sperante…EUROPA este de departe favorita noastra , a Vaii Aiudului , salutari in special domnului Liviu Coacaza si tuturor implicati in ceea ce inseamna FENOMENUL DRAMBAR. Bravo proiectului fotbalistic european !
  FORZA EUROPA! FORZA LIVEZILE !

 13. Liviule Coacaza daca cei de la Sportul Livezile sunt fanii vostrii si v-au incurajat la Blaj….,de ce nu le directionati 1-2-3 jucatori dintre rezerve ca sa promoveze si dansii,ca doar din gura….Felicitari maestrului Tira de la unul pe care nu-l mai doare capul… !!!

 14. Deci, i…ing! Transferuri pana pe 23 septembrie! Crede-ma ca stiu ce vorbesc!

 15. SALUTARI TREI PODURI , imi pare rau de Muresul ….Te asteptam din nou pe banca in etapa 3 la Drambar sa luam trei puncte + cu Olimpic Berghin. Cu Trei Poduri la Trei Puncte. Respecte.Nu vrem sa promovam anul asta ,….. Obiectivul ciresar e podiumul.

 16. scz alba sport ,inseamna ca cei de la ajf alba sunt prosti,… pe site la ei scrie asta…

 17. joi 1 septembrie ora 16 ,… poti verifica sa nu zici ca mint, eu de acolo stiu..

 18. In data de 30.08.2011 a sosit de la FRF nota prin care la nivel de AJF-uri se va prelungi perioada de transferari.Initial asa a fost 1 sept 2011 ora 16.00

 19. Am fi fost bucurosi sa ajutam OARDA dar daca s-a intamplat sa nu fie conducatori, nu am avut cu cine sa discutam …asta e.La Sportul Livezile am dirija cu mare drag o serie de jucatori dar exista inconvenientul geografic ,destul de greu din ALba Iulia pana acolo!Salutari dle ROMCEA!

 20. ……sa prelungit perioada de transferuri pana pe 23 septembrie!DEL DODO sa intarit cu jucatori de la Sintimbru!Baltatu,Ienei,M.Popa,Sandru,….toti de la prima echipa si tineri care vor dori sa demonstreze!k meritau sa fie in lot!DA LA SINTIMBRU se fac manevre…..joaca HEREPEAN si nu joaca CRETIU IONUT,nu juca IENEI,Dumbra copii tineri cu perspectiva nu batrani ca Herepean sau grasuti ca rusca si seliuc……!!!!!Rusine Domnu HULEA!CU favorurile!!

 21. sal!!! pot sa va spun sigur ca perioada de transferari la liga a5a este pana pe 23 sept ora 16!!!

 22. Daca vrem sa promovam nu e nici o problema. Europa cu siguranta ne va ajuta daca cerem…., dar mai ,,bine in satul tau fruntas decat codas la ……,,Cand o sa avem teren – unul din cele mai deosebite d.p.v.geografic – si cochet – EUROPA va fi invitata de onoare ,alaturi de pritenii mei de la VALEA LUNGA .
  TOTDEAUNA ,,CIRESAR,,. OLE !

 23. @ui numa ui…nu serios…ca te si credem si stim ca stii…ce stii…aia numai tu ne poti explica!…sau esti ca un fel de Ioo Tiberiu cu aia de la Lendulet…

 24. Dove fuggi? ……………..Dove fugi?……scrie si u mai explicit!

 25. va explic!numa sa imi ziceti ce.:))

 26. CE AVETI BA CU MINE VA E CIUDA CA LENDULET PETRISAT ERA CEA MAI MESERIASE ECHIPA DIN JUDET. VA DAM LECTII LA ORICE ORA LA AIA DE LA SIMTIMBRU CU TOTI COCALARII VOSTRI, DAR NOI NEAM DESFINTAT.
  LUPTA LUPTA PETRISAT SA NU TE FACI DE CACAT.

 27. SI SA STITI CA ALA GRASU HEREPEAN JOACA CA ESTE MAI BUN CA ALA CU NUME DE MIAU MIAU PISOIU.DAR CU SPECTACULOASA LENDULET PETRISAT NU VA COMPARATI NICIODATA CA VA DADEAM GOLURI PANA VA RUPEAM OCARINA
  LUPTA LUPTA PETRISAT SA NU TE FACI DE CACAT

 28. SA VA MAI ZIC CEVA CA DUPA AIA MA DUC SA BEAU O BERE. AIA DE LA SIMTIMBRU TREBE SA MA PUNA PE MINE MANAGER DACA VREAU SA CISTIGE LOCUL UNU CA IO MA PRICEP SI IS MESERIAS DACA NU

  LUPTA LUPTA PETRISAT SA NU TE FACI DE CACAT

 29. Cine sa mai joace la Micesti?…dupa ce “bazatii” de la del-dodo si c8ii aia de pleu de la unirea vin si fac antrenamente pe el…joaca meciuri oficiale copiii aia mici si alte chestii au pretentii sa fie terenul bun…cand mergeau la antrenamente ii auzeam pe acolo…mama ce teren naspa…terenu` ala era pe pielea lui in anii 1999-2000…dar cine sa vada si de el umpic

Lasă un răspuns

Închideți meniul