Oarda out din Liga a 4-a! Olimpia Aiud şi Viitorul Unirea…come back! Programul rundei inaugurale!!

Profitând de faptul că CS Zlatna a fost reprimită în Liga a 3-a iar cei de la Mureşul Oarda deJos nu şi-au plătit în timp util penalităţile, Olimpia Aiud şi Viitorul Unirea, retrogradate în Liga a 5-a la finalul sezonului trecut, au fost reprimite în Liga a 4-a. În aceste condiţii programul primei etape (20-21 august) din Liga a 4-a arată astfel: FC Cugir – Metalul Aiud (sâmbătă, ora 11.30); Cuprirom Abrud – Rapid CFR Teiuş (sâmbătă, ora 11.30); Europa Alba Iulia – Dalia Sport Daia Română (sâmbătă, ora 11.30); CIL Blaj – CS Ocna Mureş (sâmbătă, ora 17.30); CSO Cugir – Performanţa Ighiu (sâmbătă, ora 17.30, finala campionatului trecut reeditată în chiar runda inaugurală); Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Flamura Roşie Rădeşti (duminică, ora 11.30); Sportul Sebeş – Viitorul Sântimbru (duminică. ora 17.30); Olimpia Aiud – Vitorul Unirea a fost amânat. În altă ordine de idei trebuie spus că la propunrea lui Ovidiu Hulea (Viitorul Sântimbru) din sezonul viitor fiecare echipă participantă, în Liga a 4-a, va fi obligată să aibă pe teren, în acelaşi timp, trei jucători cu vârsta mai mică de 22 de ani (n.a. nu sub 21 de ani cum a fost în sezonul trecut!). De asemenea, în Adunarea Generală a AJF Alba s-a stabilit ca data limită a plăţii penalităţilor restante la juniori să fie 22 august (n.a în aceiaşi zi la ora 17.00 la sediul AJF Alba va avea loc tragerea la sorţi a meciurilor din sezonul viitor) iar la Liga a 5-a 29 august (n.a. la ora 17.00 la sediul AJF Alba va avea loc tragerea la sorţi pentru campionatul 2011-2012 care va debuta pe 3-4 septembrie). Merită remarcat faptul că din sezonul 2012-2013 se va pune pe picioare şi Liga a 6-a care va cuprinde echipele care nu obţin criteriul minim de omologare (n.a termenul limită pentru omologarea terenurilor s-a extins până pe 1 martie 2012) iar în competiţiile de juniori vor fi permise mai mult de 5 modificări de echipă, astfel încât dacă antrenorul decide în terem vor putea intra toţi jucătorii înscrişi în raprotul de arbitraj. Merci, Sorine!

Dan UDREA

Acest Articol are 3 comentarii

  1. Felicitari pentru informare d-le Dan Udrea si unele scuze pentru taraturile needucate si prevedeam titlul….

  2. interesant start de nou sezon…o sa fie un sezon mai disputat ca anul trecut iar sunt sigur ca cei de la performanta nu vor termina mai sus de locul 3…pt ca e clar….prima sansa o are europa….apoi cso…si cu a treia sansa pleaca metalul…cat despre retrogradare…parerea mea e ca baia de aries , olimpia si viitorul unirea sunt pretendentele la retrogradare…ramane de vazut jocul celor de la flamura radesti…dar si a celor de la metalul care in etapa 2 primesc acasa pe cei de la cso cugir…bafta tuturor combatantelor si Hai Metalul!!!!!!!!!!

  3. Clasament final la finalul turului care v-a coincide si cu cel de la sfarsitul campionatului D.1 CSO ;2 Europa;3 Sebes;4 Metalul,5FC Cugir;6 Ighiul,7 Santimbru;8 Soda…..16.Unirea 2;15 Radesti;14-Olimpia;13Baia A;12 cupru;11 Cil;10 Daia ca meciurile nu le joaca pe terenul avion in picaj si cu gardulet de 50 cm ci sunt programati la Ciugud si pe 9 e CFR Teius.NOTATI MAI !

Lasă un răspuns

Închideți meniul