Amicale, amicale…

*Performanţa Ighiu o înfrângere şi o victorie la Ciugud!

Performanţa Ighiu a susţinut duminică alte două partide amicale, după ce cu o zi înainte a reuşit să câştige jocul de verificare cu Unirea Alba Iulia. Astfel, echipa lui Sorin Mărginean a pierdut meciul cu Dalia Sport Daia Română cu scorul de 1-2, gol Haneş dar a câştigat cu scorul de 5-2 (Fântână 4 şi Cernea) întâlnirea cu Inter Ciugud. În cele două întâlniri, s-a jucat la Ciugud, ighienii au mizat pe Boldi – Hada, I. Cristea, Fântână, Dumitru, Culda, D. Dănilă, S. Turuş, Truţă, Haneş, Tr. Turuş jr respectiv Boldi – Soporan, I. Cristea, R. Uleşan, Cioară, Culda, D. Dănilă, Hada, Cernea, C. Dănilă, Fântână. Duminica viitoare, Performanţa va juca la Gâmbaş cu Flamura Roşie Rădeşti, grupare nou promovată în Liga a 4-a.

*Muresul Vintu de Jos – Sportul Sebes 1-3 (1-2)

Oaspeţii, nou promovaţi în Liga a 4-a, au câştigat partida de duminică cele patru goluri fiind marcate de Albu 12′ respectiv Neag 26′, Diaconu 44′, Bologa 58′. Sportul Sebeş i.a folosit pe Drăgan – Morariu, Nariţa, Şt.Radu, Selagea – Buliga, M. Lupşan, Neagu, Bologa – Neag, Diaconu. Au mai jucat: Constantinescu – Mirca, Cotruş, B.Muntean. (D.U.)

Acest Articol are 2 comentarii

  1. domnu udrea de cilu din blaj nu mai stiti nimic ca nu se mai aude nimic prin blaj. eu am auzit ca o promovat dar nu se mai zice nimic de ei. au si ei ceva amicale sau ce jucatori or mai adus. multumesc.

  2. Da de Oarda nu se mai aude prin Agras ori Primaria A-i unde unii ,,doar din gura ajuta,fapte nema,,…Ceva obloane se anunta la..????

Lasă un răspuns

Închideți meniul