Sorin Corpodean…la foc automat!

În această lună, am participat, în calitate de președinte al AJF Alba, la evenimentele organizate de FRF, după cum urmează:

8 mai – la Centrul de pregătire Mogoșoaia-întâlnirea administrației FRF cu președinții de asociații județene de fotbal, ocazie cu care dl. Mircea SANDU, președinte al FRF, a predat în cadru oficial cheile autoturismelor Hyundai i 30 pentru fiecare asociație, aceste mașini fiind donate de FRF, spre folosință ca mașini de serviciu, asociațiilor județene;

9 mai – la Casa Fotbalului -sediul FRF- din București-la Adunarea Generală Ordinară a FRF, care a avut pe ordinea de zi și modificări de statut, care au fost adoptate conform recomandărilor FIFA și UEFA. Ca o informație suplimentară, trebuie spus că și asociațiile județene sunt obligate, pe baza statutului cadru transmis de FRF, să adopte modificările de statut recomandate, până la data de 31 august;

24 mai – la Hotel ARO PALACE din Brașov-ședința comună FRF-AJF, în care pe ordinea de zi au fost dezbătute următoarele puncte: statutul AJF, Campionatul Național al selecționatelor județene de juniori, sistemul IT-programul de gestiune al activității AJF, prezentarea proiectului structurii competițiilor naționale pentru următoarii 3 ani, diverse discuții și propuneri făcute de reprezentanții AJF, iar în final a avut loc o festivitate de premiere, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființarea prin obținerea personalității juridice a asociațiilor județene (foto), 9 dintre președinții de AJF, care au deținut funcția de președinte AJF în toți acești ani, primind pe lângă diplomă și o plachetă omagială, aceștia fiind: Mihai CALISTRU (BT), Pompiliu COȘCONEA (BZ), Vasile MIHU (CT), Emil TUDOR (DB), Viorel LEȘEANU (GR), Mircea SÂRBU (HD), Tiberiu SZATMARI (MS), Constantin CONSTANTINESCU (OT) și Dănuț LAȚA (TM), ziua încheindu-se la o cină cu program artistic la restaurantul Cetate din Brașov;

25 mai – Brașov, acțiuni comune și excursii organizate ( la alegere, în zona Bran și Poiana Brașov) peste zi, iar seara participarea ca spectatori la finala Cupei României 2011: Steaua – Dinamo.

Menționez că la acțiunea organizată în 24-26 mai, la Brașov, am fost invitați cu soțiile, iar organizarea sub coordonarea directă a domnului Octavian GOGA – vicepreședinte FRF, președinte al AJF Brașov, a fost de apreciat. (Sorin CORPODEAN, Președinte AJF Alba)

Acest Articol are 6 comentarii

 1. Trei Poduri

  Felicitari,multa sanatate d-lui Sorin Corpodean pentru tot ce face pe plan fotbalistic in judetul Alba si multumiri pentru benerul CJ inmanat Muresului Oarda !

 2. ing.....i.

  da,trebuie sa-i multumesti ,ca doar o sa ti-l pui tu acasa pe poarta ca <>nu va mai exista la anul si asta doar datorita tie…..

 3. ing.....i.

  da,trebuie sa-i multumesti ,ca doar o sa ti-l pui tu acasa pe poarta ca ,,muresul oarda,,nu va mai exista la anul si asta doar datorita tie…..

 4. ing.....i.

  FELICITARI !!!!!

 5. anonom

  intr-adevar felicitari ptr. ca o meritati -ti dat dovada ce inseamna un managemnet corect si sanatos, in pas cu moda, chiar daca lumea e rea si mai carcotesc pe la colturi, zi de zi, sapatamana de saptamana, conducerea AJF in frunte cu d-voastra si echipa care o conduceti da dovada de profesionalism si pricepere in ceeea ce face, nivelul fotbalului din judetul nostru este acolo in primul rand, datorita celor care il conduc, si ptr. prima data dupa multi ani, atat campioana cat si lupta la retrogare la liga a IV a sa dat pana in ultima etapa. Deci felicitari d-le presedinte atat d-voastra cat si echipei pe care o conduceti

 6. rares

  ai uitat sa mentionezi ca ai trecut si pe la penescu……….pe la puscarie

Lasă un răspuns