Liga a 4-a, etapa a 29-a

Rundă interesantă astăzi şi mâine în Liga a 4-a. Dacă primele 3 clasate, Performanţa Ighiu, CSO Cugir şi Europa Alba Iulia, par a nu avea probleme la Oarda de Jos, acasă cu Abrudul respectiv la Galda de Jos, mult mai interesante par jocurile de la Sântimbru, Daia Română şi chiar Teiuş în care sunt angrenate echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării în Liga a 5-a unde au ajuns deja Perla Jidevi respectiv Recolta Galda de Jos. Programul meciurilor arată astfel:

*Sâmbătă: *Viitorul Unirea – FC Cugir (ora 16.00). Arbitru C. Aron (Alba Iulia). Observator Em. Domşa (Aiud).

*CSO Cugir – Cuprirom Abrud (ora 18.00). Arbitru G. Roşu (Sântimbru). Observator T. Horvath (Alba Iulia).

*Mureşul Oarda de Jos – Performanţa Ighiu (ora 18.00). Arbitru Fl. Mardale (Aiud). Observator I. Moldovan (Aiud).

*Recolta Galda de Jos – Europa Alba Iulia (ora 18.00). Arbitru M. Domşa (Aiud). Observator C. Chirilă (Alba Iulia).

*Viitorul Sântimbru – Olimpia Aiud (ora 18.00). Arbitru V. Costin (Alba Iulia). Observator I. Moldovan (Alba Iulia).

*Duminică: *Rapid CFR Teiuş – CS Ocna Mureş (ora 11.30). Arbitru R. Lazea (Aiud). Observator Aug. Damian (Blaj).

*Dalia Sport Daia Română – Arieşul Apuseni Baia de Arieş (ora 18.00). Arbitru Al. Vodă (Alba Iulia). Observator M. Neagu (Teiuş).

Dan UDREA

Acest Articol are 3 comentarii

 1. adrian_aiud

  rezultate etapa 29

  Metalul Aiud 3 : 0 Perla Jidvei

  Viitorul Unirea 2 : 3 FC Cugir

  CSO Cugir 5 : 2 Cuprirom Abrud

  Mureșul Oarda de Jos 0 : 12 Performanța Alba Iulia

  Viitorul Sântimbru 4 : 1 Olimpia Aiud

  Recolta Galda de Jos 0 : 4 Europa Alba Iulia

  surprinde rezultatul de la oarda…o victorie clasa a santimbrului…victorie clara a celor de la europa…si meci strans la unirea…se pare ca olimpia mai are sanse foarte mici de a se salva…in timp ce oarda si baia de aries mai trebuie sa astepte putin….dar daca zlatna nu cade in liga 4…si performanta nu promoveaza…una din cele 2 vor insoti olimpia galda si jidveiul in liga 5…

 2. Cugirean CSO

  Am mers la Oarda si am vazut ambele jocuri disputate in care juniorii din Ighiu au castigat cu 3-2 dar cele 3 goluri au fost gafe mari ale portarului din Oarda care iesea numai aiurea si era surprins cu goluri de la distanta mare.Mai bine de era in poarta o bata….si asta apara si la seniori ordeni pe care ii ingroapa incepand cu min.3 si prin min.9 s-a dat 11 m pt.Ighiu si a fost eliminat usor unul de la ordeni.Jucand in 10 si cu unii ce greu alergau,cu ,,bata,,tot in poarta s-a facut 0-12 pe greseli impardonabile a unor ordeni,dar si un gol s-a marcat cu ajutorul tusierului Benke care nu a indicat fault la un ordean si centralu a zis,,da-i sa mearga scorul…,,Mai ,,jucatori ordeni,,voua va place cum jucati si nu vi rusine…,dar poate va razbunam noi in ultima etapa !

 3. unu..

  ii razbunati voi..ca luati mai putine ca ei..

Lasă un răspuns