Viitorul Sântimbru – Performanţa Ighiu 1-2 (1-0)!

Lumea destul de multă la Coşlariu, să tot fi fost vreo 300 de spectatori, dar din păcate fotbalul oferit de cele 2 echipe a fost unul “servit” cu pipeta! Poate, şi cu siguranţă că este aşa!, terenul a fost unul dintre principalele impedimente pentru care fotbalul arătat de cele 2 combatante a fost unul extrem de slab. De altfel, preşedintele AJF Alba, Sorin Corpodean, le-a sugerat celor din conducerea sântimbrenilor să accelereze lucrările de finalizare a noii arene pentru că, cu tot respectul pentru cei care se ocupă acum de terenul din Coşlariu, în acest moment “locaţia” respectivă este cu mult sub rigorile celui de-al 4-lea eşalon. Despre meci, ce-ar fi de spus în afara faptului că cele 3 goluri au fost marcate de Pisoiu (8, eurogol direct în vinclu) respectiv D. Dănilă (66) şi C. Dănilă (84 din penalty după un fault comis de portarul Conţiu şi semnalizat de asistentul Hanca). Un arbitraj fără probleme asigurat de Vasile Costin (Alba Iulia), Florin Hanca şi Horea Dan (ambii din Aiud) au întregit un joc în urma căruia Ighiul s-a dus din nou la 3 puncte peste CSO Cugir şi 7 peste Europa Alba Iulia (n.a-. europenii joacă în acest moment la Daia Română). Au jucat următorii: *VIITORUL (antrenor Fane Fogoroşi): 1. Conţiu – 14. Aldea, 18. Cătălina, 10. E. Hălălae, 9. C. Hălălae (cpt.),  6. Puşcaş, 13. Ruscă, 5. Ad. Seliuc, 11. Creţiu, 4. Bratima, 8. Pisoiu a mai jucat (Antal); *PERFORMANŢA (antrenor Sorin Mărginean): 1. Boldi – 5. Soporan, 3. C. Oltean, 16. Ov. Turuş, 2. Cioară, 7. Dumitru, 8. Cernea, 10. S. Turuş (cpt.), 11. D. Dănilă, 14. Hada, 7. Fântână (au mai jucat C. Dănilă, Truţă, Barbu şi I. Cristea).

Dan UDREA, foto Nicu PĂŢAN

Acest Articol are 25 comentarii

 1. mister h

  asta blat cat casa poporului ,la pauza au inors armele,rusine domnule hulea ca ai dat meciul numa ca au ajuns domnii de la consiliu si te-au bagat in sedinta,te0ai prostituat si tu si fane fogorosi si alti cativa jucatori,pacat ca unu din ei chiar au jucat pe bune si sii-au dorit sa arate ca sunt fotbalisti ,in mocirla asta de foltbal judetean a ajuns si politicul…si va mai da-ti voi corecti Bata-va Dumnezeu numa asa incet…

 2. gabi

  gabi pe May 15th, 2011

  astazi la Sintimbru a avut loc o noua cununie intre mamagerul Hulea si primarul din Ighiu,Rusu Traian.Nas de ceremonie a fost nimeni altul decit Fane Fogorosi.In rolurile principale jucatorii Pisoiu si Biba.Tortul,pe care l-au servit a fost se spune dintre cele mai reusite ,cu blat de Sintimbru si frisca de ighiu.Analizele blatului vor fi facute de DNA.

 3. Le are cu......

  Dupa ce santimbrenii au condus cu 1-0 in prima repriza au venit gafele acestora in repriza a doua,culminand cu faultarea in careu de catre portarul Coltiu ca sa fie 1-2…si bucurie in randul celor din Ighiu condusi de d-l primar Rusu.Daca acest meci a fost cordial,la Daia Romana-Europa s-a luptat vitejeste si spun ca Europa a castigat cu 2-0 la final dar daca li s-a anulat un gol este o mare nedreptate…la final nervii au cedat datorita unui linior si a centralului….si cu greu s-a potolit incaierarea…Felicit Muresul Oarda pentru victoria muncita la Galda si regrete pentru acel 5-2 incasat de ciresari la Radesti.

 4. ........

  este biba si la ighiu…incompetentule…. oare poate face ighiu si la baraj blat???… hai ighiu inca 3 blaturi si la baraj..:)…

 5. Cornel

  Bai, voi nu cunoasteti Sintimbru? Astia o rezistat in Liga a IV-A pana acum doar cu “PRAJITURI” iar acum daca si-a facut cat de cat trupa tot cu lucruri mizerabile umbla. Dar stiti cum este… probe nu sunt, totul este imaculat, ciini latra caravana trece. Si in cele din urma de ce sa nu strigam HAI SINTIMBRU TINE-O TOT ASA, LA CAI MAI MULTE PRAJITURI. De altfel ceea ce s-a intimplat reflecta starea fotbalului din judetul Alba care este EXTRAORDINARA, plina de succesuri marete.

 6. IOO TIBERIU

  MAI TERMINATI CU SINTIMBRU SI IGHIUL VOSTRU. VOI NU STITI CA SEF IN JUDETUL ALBA ESTE LENDULET PETRISAT.
  LUPTA LUPTA PETRISAT SA NU TE FACI DE CACAT

 7. IOO TIBERIU

  TULAI TULAI PETRISAT
  14 GOLURI AM LUAT
  SI NE-AM FACUT DE CACAT

 8. unu..

  mai oameni..magarii destea au fost si la meciul medias-cfr..si mai ziceti voi de santimbru…

 9. aa

  ma unu kakamas intre ochii tai !!

 10. A

  Le are cu….,are dreptate.Vad ca este obiectiv.Am fost shi eu la meci shi am ramas uimit cum un jucator de la Santimbru,Herepean zis Raba a aruncat cu o sticla in teren si tot incita lumea la bataie.Ba Raba mai vii prin Cugir sa mai servesti o portie k vad ca le meriti sau venim noi shi te cautam sa vb asa k la raba.

 11. RUSINE

  domnule A hai sa zikem adeavrul orbule … ku ke a inkitat raba la bataye tete :)) … ka a stat numai langa mn … si a stat pe un sak akolo .. si niki nu a zis nik manmamiai osu …. si kand a arunkat ku o stikla in teren mah jegosule …?

 12. RUSINE

  hai mha CORNEL ma lasi u ku destea frate …!!! imi pare rau ka nush de unde esty … ka sa zik si io la fel de satula tau sau orasul tau …!!! ka sa vad ce ai sa imi ziki … NERUSINATZILOR…..!!!

 13. A

  Domnule Rusine ai fost la meci la DAIA si ai stat laanga RAba?!Inseamna k ai vazut cand a aruncat stikla!Mai informeaza/te shi mai discutam fara termeni de jegos ori orb.Te astept la Cugir ori vin eu la santimbru,oricum eu mai trec pe acolo mister huila de foc pe gaz.

 14. Aron

  Jeguri sunt la ighiu si santimbru.V-asteapta o surpriza iar cugirul va toaca la voi in ogor .cefele late pregatite de voi nu cred ca mai vor acolo…hai cso1

 15. unu..

  cacateai si lai manca…ma aa

 16. RUSINE

  te astept la santimbru daka esty pizdos …:)) .. ka voi astya de la cugir suntetzy macho puisori :))

 17. claudiu

  la iughiu cand veniti astia pisati de la cso,luati batatie si la fotbal si la propriu ca oricum o luati in pizda ori cum se gata meciu ca la ighiu va asteapta toti numai sa va dea la muie de pisati

 18. Aron

  Nu ma astepta k te gasesc io!

 19. Aron

  HAi cso cugir!La noi se joaca fotbal nu se fac prajituri.

 20. RUSINE

  serios mhai ARON … hai sa itzy zik un caz :D… la mekiul de la VIITORUL UNIREA …. va kondus unirea 1 la 0 la pauza =)) si dupaia atzy mers ku prajituri si atzy batut 4 la 1 mha …. hia akuma sa vb serios =))

 21. gabi

  mai rusine ,iti meriti pseudonimul,la Unirea a fost singura infringere a celor de la CSO.cit despre limbajul folosit ,spune totul despre scoala pe care o ai:2 clase ca trenul

 22. Aron

  mai rusine,pai shi cso shi europa pana la urma sunt mai bune si mai echilibrate! hai cso promovam!

 23. _|_

  promovati peste — 100 ani :))

Lasă un răspuns