Cu ochii pe derby-urile de la Sântimbru şi Daia Română!

Partidele programate astăzi şi mâine (n.a. CSO Cugir a câştigat ieri cu 6-2 meciul cu CS Ocna Mureş, goluri Şuteu 2, G. Goronea, Mihu, Isac, Iovănescu respectiv Taşcă) în cadrul etapei cu numărul 27 din Liga a 4-a sunt următoarele:

*Sâmbătă: Recolta Galda de Jos – Mureşul Oarda de Jos (ora 18.00). Arbitri I. Domşa, R. Mulea şi Andreea Ailoaie (toţi din Aiud). Observator D. Uleşan (Alba Iulia).

Metalul Aiud – Arieşul Apuseni Baia de Arieş (ora 18.00). Arbitri N. Marcu, Daniela Sârbu şi Alexandra Suciu (toţi din Alba Iulia). Observator L. Victoratos (Alba Iulia).

Viitorul Unirea – Olimpia Aiud (ora 18.00). Arbitri Al. Vodă, A. Lăncrănjan şi V. Dărămuş (toţi din Alba Iulia). Observator D. Danciu (Alba Iulia).

*Duminică: Viitorul Sântimbru – Performanţa Ighiu (ora 11.30). Arbitri V. Costin (Alba Iulia), Fl. Hanca şi H. Dan (toţi din Aiud). Observator H. Lencu (Alba Iulia).

Rapid CFR Teiuş – FC Cugir (ora 11.30). Arbitri C. Georgiu, D. Popa (ambii din Aiud) şi R. Litean (Ocna Mureş). Arbitri C. Chirilă (Alba Iulia).

Dalia Sport Daia Română – Europa Alba Iulia (ora 18.00). Arbitri R. Lazea. Ad. Mărginean şi Fl. Cîmpean (toţi din Aiud). Observator. L. Neagu (Teiuş).

Dan UDREA

Acest Articol are 7 comentarii

 1. vai de pula mea

  prostitutie pe fata la samtimbru.penalitate majora domnilor de la santimbru ,dar asa e cand va conduce consiliul judetean..rusine fane fogorosi antrenor de cacat so caracter 0.acuma nu ti-o trebuit bani de la cso?vai de pula voastra ighiul la baraj ,iara luati multe si la anu tot in d.fotbal de cacat rezultate de cacat,oameni o barat hulea fane fogorosi

 2. gabi

  astazi la Sintimbru a avut loc o noua cununie intre mamagerul Hulea si primarul din Ighiu,Rusu Traian.Nas de ceremonie a fost nimeni altul decit Fane Fogorosi.In rolurile principale jucatorii Pisoiu si Biba.Tortul,pe care l-au servit a fost se spune dintre cele mai reusite ,cu blat de Sintimbru si frisca de ighiu.Analizele blatului vor fi facute de DNA.

 3. :D:D

  SA MA SUGETZY TOTZI KEI CARE VB URAT DE SANTIMBRU …. si cso voi ke sa ajungetzy la baraj mha…. sa batetzy lumea … MANKAMIATZY pl de jegosi ….. SI dc DOMNU FANE sa ia banii de la CSO pt ke….pt ka era sa ne omoratzy akolo la voi bagamish pl in voi …:>… trebuia sa va ganditzy domnilor de la CSO…!!! si inka unlukru BIBA trebuia sa va arate MUIE domnilor de la CSO nu sa va arate numai mainile :D…. FORTZA SANTIMBRU SI IGHIU ….!!! CSO pisu kaka !!!…. restu echipelor respekt :D…

 4. gabi

  cu siguranta boala de care suferi se numeste schizofrenie ,retardatule.Sintimbru?cea mai reusita echipa de blatisti.RUSINE

 5. 3 p.....

  Intradevar meciul de la Coslar a fost,,tovarasesc,, desfasurat in fata unor personalitati politice si fotbalistice din AJF Alba,dar sambata la Galda am vazut un meci de lupta ,,care pe care,, cu un arbitraj de nota 10 practicat de centralul Domsa Ioan si liniorii sai.Doi din arbitrii ce au arbitrat Dalia Daia-Europa se pot lasa caci din cauza lor a iesit incaierare si tensiune nedorita iar pe netul AJF Alba apare scorul de 0-1,dar in realitate a fost 0-2 !

 6. unu..

  mai astia care vorbiti de oameni de la Consiliul Judetean…aia au venit la meci pt EUROPA mai oameni…si la ighiu au fost si au zis ca sa le dea ighiu meciul CU EUROPA..daca tot vorbiti voi incompetentilor. dar ighiu nu sau dat la o parte sa stiti si voi. numai ce sa faci…care nu poate cu mingea…bate din gura ca asa e la noi

Lasă un răspuns