“Ordin” de la primar: 3 puncte la Unirea!

Primarul Ighiului nu concepe ca echipa pe care o conduce să nu se bată până la finalul campionatului Ligii a 4-a pentru primul loc în serie şi să participe astfel la barajul pentru accederea în Liga a 3-a. “Cred că prin schimbarea lui Poli Marinca, după înfrângerea de pe terenul celor de la Metalul Aiud, din funcţia de antrenor principal şi numirea în locul său a lui Sorin Mărginean am reuşit să produc la echipă şocul de care aveam nevoie. Am câştigat de atunci fiecare joc şi suntem la doar un singur punct în spatele liderului CSO Cugir. Astăzi avem o deplasare foarte grea la Viitorul Unirea, avem şi ceva probleme de lot din moment ce Dobârtă, S. Turuş şi I. Cristea sunt suspendaţi dar am deplină încredere că băieţii vor ieşi învingători din acest joc” a  declarat Traian Rusu, omul care se ocupă de destinele grupării din Ighiu, o grupare pe care vrea să o ducă a 2-a oară consecutiv la barajul pentru promovarea în cel de-al 3-lea eşalon al fotbalului românesc.

Dan UDREA

Acest Articol are 3 comentarii

 1. COSTICA CANACHEU POMPILIU

  Apoi daca o zis domnul primar ii musai sa batem ca daca nu domnul primar se supara si plange si noua ni mila de dumnealui ca i om bun si ne da bere dupa meci si pireu de cartofi.
  buna ziua domnu primar sa ne traiesti la multi ani si dumneata si doamna primarita. sanatate.

 2. POPOTARU OPREA

  Ca bine le spui bai Canacheu ca primar ca al nostru nu gasesti cat i lumea de mare. poti sa cauti si in Lopadea si tot nu gasesti. Ase i el mai plangacios daca luam bataie dar a nosti bat ca is buni si atunci ride si ne da bere si pireu de cartofi. Nici la sintimbru nu se minca ase bine. ioi ioi ce fome mo luat ma duc in gradina sa smulg o ceapa si sa te tii. mmmmm.

 3. Aron

  Acuma daca DL XEROX (fost sef la xerox la TCI) a ajuns primar si da ordin, apoi ii musai sa batem ca se supara si gata cu pireul, la ceva material nu ne gandim ca datoria la diferite firme care l-au ajutat sa ajunga primar ii mare cat china.dar daca omu are ambitii si REFELATII pardon revelatii ,si da ordin atunci, la arat ca trebuie pusi cartofii.hai ighiul

Lasă un răspuns