Cupa României 2011-2012, Faza Judeţeană, Optimi de finală!

AJF Alba a stabilit programul jocurilor din cadrul fazei judetene a „Cupei Romaniei”, editia 2011-2012, optimile de finală. Jocurile se desfăşoară într-o singură manşă, pe terenul primelor echipe, considerate a fi organizatoare de joc. În jocurile desfășurate între echipe provenite din categorii competiționale diferite, nu este obligatorie prevederea regulamentară cu privire la vârsta jucătorilor (aplicabilă în cazul competițiilor din care provin echipele). În situaţia în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârşitul jocului şi prima repriză a prelungirilor. Dacă dupa reprizele de prelungire egalitatea se menține , echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare. Echipele vor avea dreptul să efectueze 4 înlocuiri de jucători pe durata jocului, indiferent de competiția din care provin. În optimile de finală  vor participa echipele câștigătoare din etapa a 3-a, 9 echipe din Liga a 4-a – în ordinea inversă a clasamentului din ediția 2009-2010 – şi cele 6 echipe din liga a 5-a rămase în competiție. Optimile de finală  se vor desfăşura miercuri, 18 mai 2011, ora 17.00. Împerecherea echipelor s-a efectuat ţinându-se cont de criteriul valoric și geografic. Astfel, echipele ce se vor întâlni în optimile de finală sunt următoarele:

*AS Pănade – Performanţa Ighiu *CIL Blaj – Mureşul Oarda de Jos *Spicul Bucerdea – Viitorul Sântimbru *Mureşul Vințu de Jos – FC Cugir *Iezerul Ighiel – CS Ocna Mureş *Colorado Şpring – Europa Alba Iulia *Hidromecanica Şugag – Dalia Sport Daia Română *Viitorul Unirea – Arieșul Apuseni Baia de Arieş. (ajfalba.ro)

Acest Articol are 2 comentarii

  1. Trei Poduri

    In poza se vede o parte din vestiarele terenului de fotbal Muresul Oarda,pacat ca nu e o poza cu reclamele si benerele aduse de….ca nicaieri in judet nu exista asa ceva.Daca anu trecut Muresul Oarda castiga faza cupei Romaniei pe judet,acum cu ce a mai ramas din echipa nu stiu daca batem pe onoristii cilisti din Blaj…Ieri Oarda-CSO 0-1 dupa un meci ,,bunicel,, al ambelor echipe si castigat spre final de cei care trag…,dar nici o sansa in fata Europei si Performantei Ighiu.Poate unii se supara de le spui adevarul..

  2. EUROPE

    Multumim,trei poduri pentru aprecieri!Va dorim sarbatori fericite si toata admiratia noastra pentru jocul prestat.Va asteptam cu drag si la meciurile noastre din Drambar unde sunteti primit cu caldura ca de altfel pe toti iubitorii fotbalului .

Lasă un răspuns