CSŞ Blaj calificată la turenul final!

Gruparea din “Mica Romă” şi-a jucat şansa până la capăt şi a realizat surpriza şi anume calificarea în turneul final al Campionatului Naţional de juniori la volei masculin. Învinşi în urma unei partide nerecomandată cardiacilor de gruparea din Ploieşti (n.a. scor 2-3 după ce au avut 2-0 la seturi şi 14-11 în decisiv), elevii lui Alexandru “Delu” Man au avut un parcurs excelent în ultimele 3 jocuri, cu Baia Mare, Steaua Bucureşti şi Rm. Vâlcea, pe care le-au câştigat şi au ocupat la final locul secund în turneul semifinal care a avut loc la Blaj. Graţie acestei performanţe mai mult decât lăudabilă, CSŞ Blaj a acces în turneul final, care va debuta pe 17 aprilie, un turneu care ar putea fi găzduit de asemenea de urbea de la confluenţa Târnavelor. “Sunt mândru de elevii mei, au dovedit că sunt cu adevărat spotivi profesionişti şi au realizat o performanţă cu care întregul judeţ trebuie să se mândrească. Am plecat poate cu cea de-a 4-a şansă în ceea ce priveşte calificarea în faza finală dar jucătorii mei, susţinuţi fantastic de public, s-au autodepăşit şi au izbutit să pătrundă în turneul final. Le mulţumesc atât lor, cât şi celor care au crezut în această echipă, pentru calificarea între primele 6 echipe din ţară” a spus la finalul turneului, Alexandru “Delu” Man, tehnicianul care de 4 ani se ocupă de destinele acestei formaţii. Lotul celor de la CSŞ Blaj (foto) i-a cuprins pe Emil Ciufudean, Alex Fleşer, Bogdan Cristea, Sebastian Benchea, Dan Boaru, Adrian Şorlea, Dan Roşca, Tiberiu Tarco, Sergiu Aldea,Vlad Nicoară şi Răzvan Popa.

*De ce…?

Greu de înţeles însă atitudinea celor de la CNMV Ploieşti în ultima zi a turneului…Supăraţi pentru că au pierdut în detrimentul blăjenilor biletele pentru turneul final (în ultimul joc, programat azi dimineaţă, CSŞ Blaj a câştigat cu scorul de 3-0 cu CS Teo CNMB Rm. Vâlcea), jucătorii prahovenilor au vandalizat vestiarele de la sala de sport din Parcul “Avram Iancu” din Blaj, au mai spart câte ceva în hotelul în care au fost cazaţi (n.a. Man President) motive pentru care a fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru potolirea spiritelor. “Inflamaţi de către ploieşteni (n.a. care aveau nevoie de un set pierdut de CSŞ Blaj pentru a se califica la turneul final!), cei din Rm. Vâlcea au vrut să ne discrediteze în faţa prporiilor suporteri în ultimul meci şi au avut câteva intervenţii la <mişto>, prin care au încercat să facă ce…? Să cânte eventual după o partitură falsă, o partitură orchestrată de către cei care ar fi trebuit să se ocupe de volei, nu de altceva! Este păcat, pentru că ce s-ar fi întâmplat dacă şi noi am făcut circ după ce am pierdut, cum am pierdut nu mai contează!!!, cu 2-3 cu Ploieştiul un meci pe care l-am avut în mână? Dar se pare că alţii nu ştiu să piardă…Şi asta este cel mai trist, chiar nu pot înţelege de ce s-a întâmplat, ceea ce s-a întâmplat?!” spus Alexandru “Delu” Man.

Dan UDREA

Acest Articol are 7 comentarii

  1. Cecea

    Hai Blajuuuuu….!!

  2. cea

    sunteti o rusine ptr oras… toti incepand de la regele facebookului pana la ganglion, HOTI

  3. Baba

    cine a fost in sala din Blaj judetul Alba a putut vedea cu ochiul liber escrocariile care s-au petrecut . . nici D-zeu nu putea sa opreasca ascensiunea blajului care era cel putin avantajat de arbitrii . . Rusineeeee!!!!

  4. ciuda...

    Echipa gazda e de obicei favorizata de albitrii…si totusi ca sa ajungi aici a trebuit totusi sa ma treci de niste faze;)…da am uitat k pe aici comenteaza cunoscatori mari kre nu cred ca au atins o minge de volei in viata lor….Hai Blajuuuu!!!!

  5. player

    “prietene noi nu furam …. cand ne ie greu ne adaptam” :))

  6. Treaba mea

    Rusine sa-i fie la mata ca te-a facut pe lumea asta si ca dai comm dinastea!!! HAI BLAJU!!!

Lasă un răspuns