Supărat…

Noul tehnician al Unirii a răbufnit la conferinţa de presă la adresa atacantului Silviu Mureşan (foto stânga, în negru), dispărut pur şi simplu de pe banca de rezerve în timpul reprizei secunde, a plecat la vestiare, s-a schimbat şi a părăsit, spre stupefacţia celor care au asistat pe viu la fază, stadionul. “Vă dau cuvântul meu că aşa ceva nu am văzut în viaţa mea de antrenor şi crdeţi-mă am văzut multe! Eu am antrenat chiar jucători mari, fotbalişti care au evoluat la echipa naţională dar nimeni nu a procedat ca marele fotbalist Mureşan de la Unirea Alba Iulia. Probabil s-a supărat pentru că nu l-am introdus pe teren şi a fost doar rezervă iar când am vrut să apelez la serviciile lui, ia-l de unde nu-i. Chiar nu s-a gândit că noi am avut pe bancă doar 17 jucători (n.a. cel de-al 18-lea, francezul Camara nu a fost legitimat deşi oficialii Unirii primiseră asigurări că vor primi cartea verde a jucătorului până la ora meciului) iar Giurgiu a jucat bolnav, Bălu (n.a. entorsă la gleznă) şi Stan (n.a. fractură de peroneu) s-au accidentat pe parcursul întâlnirii, deci nu aveam cum pierde o schimbare pentru a-l introduce pe el primul când aveam 2 apărători şi un mijlocaş în piuneze…” a dezvăluit Stan. Pentru gestul său, conducătorii Unirii îi pregătesc fotbalistului o amendă consistentă.

Dan UDREA

Acest Articol are 3 comentarii

  1. rica

    muresan este un fotbalist de doi bani.pe muresan l-a facut vedeta Fogorosi cind era la sebes si pe urma la zlatna il lauda pe la ziare si el ii cit un zimbru ,mai mult de 30 minute nu rezista.afara cu el ca e prea inginfat.Malacu

  2. fcsaba76

    antrenor de2 lei prezident? oooo baratvai de capul vostru hai cu liga a 4 lupule auuuuuu…

  3. puma

    acest rica cacaciosu pe linga faptul ca este un incult si se pricepe la fotbal ca boul la saritura cu prajina face reevaluari ai jucatorilor probabil din neputinta de a se afirma si el la ceva.se vede de la o posta ca face parte din categoria licailor dornici de afirmare.numai asa poti sustine un antrenor supernulitate, aruncat afara de toate echipele,care vrea sa-si ascunda incapacitatea cu acest subiect.mai sint 2 hoti incapabili bogin si himcinski.

Lasă un răspuns