Se deschide Şcoala de fotbal “AS Europa” Alba Iulia!

0-3 cu CS Zlatna (Liga a 3-a), 3-2 cu FC Cugir (Liga a 4-a), 1-1 cu FC Cisnădie (Liga a 3-), 2-1 cu FC Unirea Alba Iulia (Liga a 2-a) şi 0-0 cu Sportul Sebeş (Liga a 5-a) sunt rezultatele înregistrate de Europa Alba Iulia (Liga a 4-a) în partidele amicale disputate în această iarnă. „La începutul pregătirii de iarnă am dat un test fizic, chiar a doua zi de la revenirea din vacanţă, iar rezultatele obţinute de majoritatea fotbaliştilor din lot au fost foarte bune. Pe baza rezultatelor acestui test ne-am axat pregătirea de iarnă iar în cantonamentul centralizat, care a avut loc în condiţii excelente la pensiunea <Casa cu dor> din Ampoiţa, am pus accent pe pregătirea fizică, un aspect fundamental în jocul de fotbal. La primele antrenamente din 2011 am avut la pregătire 29 de jucători, în prezent au mai rămas 23 cu care ne vom bate pentru câştigarea ediţiei din acest an a Ligii a 4-a. Este foarte important că lotul este alcătuit în majoritate covârşitoare din jucători care sunt din Alba Iulia şi tocmai de aceea la Europa Alba Iulia ne propunem să promovăm jucători născuţi şi crescuţi aici” a spus Mihai Manea (foto), antrenorul principal al „europenilor”.

*Europa Alba Iulia îşi face şcoală de fotbal!

În urma rezultatelor obţinute în tur (n.a. echipa se află pe locul secund la egalitate de puncte, dar cu golaveraj inferior, cu liderul CSO Cugir) şi în meciurile amicale, la care se adaugă un stagiu centralizat extrem de reuşit, intenţia declarată a conducerii clubului este aceea de a forma şi promova talentele fotbalistice ale judeţului şi pentru asta va deschide o şcoală de fotbal la baza sportivă de la Drâmbar. Baza dispune de 2 miniterenuri cu gazon sintetic pentru fotbal, un teren pentru fotbal omologat care are gazon natural, vestiare, duşuri, nocturnă, echipament sportiv şi toate materialele necesare efectuării unor antrenamente performante,  motiv pentru care şefii grupării au decis înfiinţarea Şcolii de fotbal “AS Europa” Alba Iulia. Antrenamentele din cadrul şcolii se vor baza pe ceea ce se lucrează acum în marile şcolile europene de profil iar până la finalul anului 2011 la Drâmbar se va construi şi o bază completă de recuperare (bazin de înot acoperit, saună, sală de forţă, masaj iar în plus doritorii vor beneficia de o serie de proceduri de recuperare medicală de ultimă generaţie).

Deci, nu uita! Din 14 martie 2011 Şcoala de fotbal „AS Europa” Alba Iulia face înscrieri, la baza sportivă Drâmbar (teren sintetic), pentru grupele de copii născuţi între 1996-2004, antrenor Mihai Manea (telefon 0767/284.800).

Dan UDREA

Acest Articol are 8 comentarii

 1. george

  Felicitari foarte bine ca se deschide o scoala de fotbal in alba pote asa o sa avem o echipa de valoare

 2. sebii

  Dece este lumea invidioasa pe alti care pota sa faca ceva pentru orasul nostru

 3. aurelian

  Nu mai fiti invidiosi pe alti care pot sa demonstreze ce inseamna fotbalul cu adevarat si interesul de aface ceva din fotbal

 4. marcel

  Scuzati dar unirea nu mai fiti invidiosi ca vau batut o echipa de divizia D dar acesta echipa pote stie cu adevarta ce insemna fotbalul si sitie sa joace mai bine sa sa lupte pentru ceva

 5. UTU

  Este important sa indreptam copii spre sport indiferent care este acesta.O scoala de fotbal?minunat,atrageti tinerii din judetulul nostru si promovatii.Felicitari pentru initiativa, sper sa nu dezamagiti (indiferent de carcoteli)ptr.ca nu va fi usor.

 6. dan marius

  este foarte buna initiativa.va doresc succes.

 7. flo

  luptati contra tuturor pentru ca vor fi multi carcotasi care o sa incerce sa va puna bete in roate.am fost la meciul cu unirea si mi-a placut ce am vazut.Bafta in continuare Mihai si sper sa reuseseti ceea ce ti-ai propus alaturi de echipa.

 8. georgian

  de acord cu flo

Lasă un răspuns