Taekwondo sau fotbal: Dinu Moldovan a ajuns la Urgenţe!

Partida Balaguer – Espanyol B, din liga a patra spaniolă, s-a terminat foarte rău pentru jucătorii din Barcelona. Cinci dintre ei, printre care şi ex-uniristul Dinu Moldovan, au ajuns la Urgenţe din cauza adversarilor, care au jucat foarte dur. Portarul român a primit o lovitură puternică în zona genitală, rupându-i-se prepuţul!

Scene de groază într-un meci din Tercera Division, liga a patra din Spania. Echipa portarului Dinu Moldovan, Espanyol B, a plecat decimată din oraşul catalan Balaguer. Jucătorii echipei-gazdă au accidentat foarte grav cinci fotbalişti de la Espanyol, care au ajuns la Urgenţe. Albaiulinul Dinu Moldovan nu a scăpat teafăr din tăvălugul faulturilor, fiind lovit foarte tare în zona genitală. Cotidianul spaniol As scrie că Dinu, accidentat cu aproximativ câteva minute înainte de finalul meciului, a continuat să joace cu dureri insuportabile, iar când a ajuns în vestiar, avea echipamentul plin de sânge. Contactat de ProSport, Dinu a refuzat să vorbească despre ce s-a întâmplat, dar a negat faptul că ar avea nevoie de operaţie, susţinând că nu este o accidentare foarte gravă.

Arbitrul n-a făcut nimic!

Presa din Spania este revoltată de felul în care arbitrul disputei a judecat fazele. Marca scrie că centralul nu a eliminat jucătorii violenţi când trebuia. Balaguer a rămas fără doi oameni doar în finalul meciului (minutele 87 şi 90), după ce infirmeria lui Espanyol fusese umplută. “Carnagiul de la… Balaguer”, cum a scris ziarul As, a început în repriza a doua, prima victimă fiind tânărul Eric Lopez, care a fost înlocuit imediat, acuzând dureri la femur. Mijlocaşul Oscar Sielva a primit un genunchi în stomac, fiind dus direct la spital din cauza unei contuzii abdominale. A urmat Molina, care a suferit cel mai mult dintre toţi: a fost lovit în figură şi s-a ales cu fractură de piramidă nazală. Centralul Casals Lopez de Arce a arătat doar “galbene” agresorilor. Eliminările au venit abia în ultimele trei minute ale meciului, când jucătorii gazdelor au primit “roşu” abia după ce au mai făcut două victime: Joselu a rămas inconştient pe gazon după ce a fost lovit cu capul de un adversar, iar Dinu a ajuns la Urgenţe cu ruptură de prepuţ iar medicii i-au aplicat 6 puncte de sutură în zona accidentată.

“Nu am mai văzut niciodată aşa ceva, şi asta în condiţiile în care am asistat în numeroase rânduri la competiţii internaţionale de taekwondo. A fost cea mai urâtă zi din cariera mea”

Miguel Angel Garcia, medic Espanyol (Sursa Prosport)

Lasă un răspuns