Bronz pentru Gheorghe Râşniţă!

Ultima competiţie de box din acest an pe plan intern, Campionatele Naţionale Universitare la grupa de vârstă 18-20 ani, s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul Arad, la Pecica. Pugilistul albaiulian Gheorghe Râşniţă (19 ani, elev la Colegiul Tehnic Apulum Alba Iulia), în limitele categoriei 56 kilograme s-a calificat în semifinale şi a cucerit medalia de bronz. Râşniţă (foto stânga alături de maestrul Nicu Paştiu, este dorit de antrenorul Ioan Marinca la echipa de fotbal Performanţa Ighiu, semn că acesta este un polisiportiv prin definiţie!) a mai urcat în acest an pe locul întâi la trei turnee importante, Cupa “Potaissa” Turda, Cupa “Vilcart” Călimăneşti şi Memorialul “Nicolae Linca” Alba Iulia, clasându-se pe locul secund la Memorialul “Fraţii Negrea” de la Sibiu. “Într-un an deosebit de dificil pentru boxul din Cetatea Marii Uniri, am reuşit să câştigăm 7 medalii naţionale. Deşi n-am avut nicio susţinere financiară, toţi sportivii cu care am participat la întrecerile naţionale au urcat pe podium”, a declarat antrenorul Nicolae Paştiu. (D.U.)

Acest Articol are 5 comentarii

 1. ion

  e bun la box nu si la fotbal
  :))
  sau e bun si la fotbal daca le combina face box pe teren

 2. calanu

  hai ioane nu fi rau ca nu e chiar asa.

 3. kamara

  lasati mai baiatu in pace ,sunteti invidiosi?voi faceti ceva , se poate scrie si de voi ceva? sau voi dor scrieti.Asa e lumea invidioasa pe ce ce apar in prim plan in judet,sunt buni cei ce fura si omoara?Cand auzim si de tine ceva ,jos palaria ,dar pana atunci ramane sa citesti de altii.Si sunt buni asa cum sunt ,are timp sa creasca ,si referitor la fotbal sa sti ca e bun l-am vazut eu,la box nu l-am vazut ,dar daca a luat medalii l-au vazut altii.Tine-o TOT ASA PUSTIULE.

 4. ion

  ba nu e vorba ca nu e bunla box/,,,dar la fotbal nu prea le are …io fac fotbal de 10 ani
  am fost la gica hagi la constanta la craiova si la multe echipe dar mam tot transferat ,,acu pleq sa dau probe la cfr cluj ,,stiu ce inseamna fotbal bun si ce nu ,,la box il respect pt ca e bun dar la fotbal mai are de invatat mult:*

 5. toma

  Bravo, maestre, felicitari Risnita. Se poate si mai mult. Bafta in continuare.

Lasă un răspuns