Pariul lui Sandu Rojneai!

Duminică, 28 noiembrie, în ultima etapă a turului Ligii a 4-a, cu începere de la ora 14.30, Viitorul Sântimbru întâlneşte Europa Alba Iulia. Sântimbrenii sunt foarte motivaţi de parcursul bun de până acum (locul 7, +5 la adevăr) şi îşi doresc să încheie prima parte a campionatului cu o victorie în faţa inimosului public local.

Dacă adversarul are în efectiv şi câţiva foşti jucători ai Viitorului din Sântimbru (Sg.Oara, Circov, Samoilă, Puşcas, Colcer) şi disputa orgoliilor va fi reciprocă. Puţini ştiu că antrenorul gazdelor, Sandu Rojneai, are un motiv în plus să-şi dorească victoria. La începutul campionatului, proaspăt instalat pe banca tehnică a grupării din Sântimbru, câţiva prieteni importanţi din tabara adversă dar şi unii din lumea fotbalului judeţean i-au prezis un eşec lamentabil la cârma unei echipe sateşti şi chiar i-au propus un pariu: Europa Alba Iulia, nou-promovată, va termina campionatul cu 20 de puncte mai mult decât Viitorul Sântimbru. Câştigând duminică, cota ca Sandu Rojneai să câştige pariul la final se măreşte considerabil (n.a. acum, cele 2 echipe sunt separate de doar 6 puncte, la adevăr fiind egalitate, +5). Va conta însă mult şi absenţa lui Pisoiu, “omul orchestră” al gazdelor, accidentat. (Dan COMŞA – Sântimbru)

Acest Articol are 9 comentarii

 1. Midas

  Super tare Domnu Comsa si sunt sigura ca Rojneai va castiga pariu……

 2. Dan Comsa

  Multumesc, Midas. Dar cine esti, angel radios?

 3. alba

  hai SANTIMBRU …. bate ku 3 la 0 :X

 4. Ghitza alba iulia

  4 la 2 pt santimbru

 5. ALEX BLAJ

  hai santimbru :D… sunt din blaj si tin ku ei :D…. 4 la 3 pt santimbru :D…. SANTIMBRU MERITA RESPECT mai ales pt ca NOUL STADION CARE VA FI CONSTRUIT si echipa tare pe care o are la ora actuala 😀

 6. Prieten Bun

  De ce nu spuneti nimic de antrenor? cred ca si antrenorul conteaza????
  Dupa parerea mea este un antrenor adevarat,se vede ca vine din “lumea fotbalului” face antrenamente adevarate si serioase.Sigur va castiga pariul sau cu prietenii lui.
  Sa aibe bafta si sa fie inspirat cu primul 11 pe care il baga in teren duminica.

 7. asd

  da ba va conta pisoiu e foarte bun …e cel mai tehnic viteza detenta calitati ce le poarta in afara terenului :))

 8. BUNICU.G.

  Se pare ca totusi VIITORUL SANTIMBRU a pierdut si meciul si probabil si antrenorul lor va PIERDE PARIUL,dar asta ramane de vazut.In legatura cu distanta de puncte dintre cele 2 echipe care va fi la sfarsitul campionatului se contureaza ,jumatate fiind deja facute.

 9. BUNICU.G.

  Stiti cum e,cine rade la urma rade mai bine.Dar si cei de la EUROPA ALBA IULIA ar trebuie sa nu se culce pe o ureche,drumul spre promovare e lung,au castigat doar o lupta nu razboiul,dar se pare ca sunt pe un drum ascendent,se vede mana antrenorului.As da un pronostic referitor la promovare.Tinand cont ca in aceasta lupta sunt angrenate 2 echipe nou promovate,le-as vedea pe acestea in prim plan ,dar sa nu neglijam pe Performanta Alba Iulia (care e in pierdere de turatie),dar si pe Soda Ocna Mures care vine tare din urma si are in componenta jucatori cu experienta in diviziile superioare.

Lasă un răspuns