“Fanu’ Barosanu'” şi ai lui la 9 puncte de lider!

Trecut de-a lungul anilor pe la formaţii din primele trei ligi ale fotbalului românesc, Unirea Alba Iulia (Liga 1), Minaur Zlatna şi Mureşul Deva (Liga a 2-a), CS Ocna Mureş, CSM Sebeş şi CS Zlatna (Liga a 3-a), antrenorul Ştefan Fogoroşi (foto) s-a aflat în acest tur de campionat în postura de consilier al grupării din localitatea natală, Cetatea de Baltă, echipă care la finalul turului a ocupat locul 5 în seria 1 din cadrul Ligii a 5-a. “Suntem la 9 <lungimi> de primul loc şi este greu să ne mai gândim la promovare dar nu se ştie niciodată ce ne poate aduce returul. Echipa nu este rea, am doi fotbalişti exponenţiali aici, ex-uniristul Codruţ Ciobanu şi fostul meu elev de la CSM Sebeş, Lenghel, jucători care au ajutat foarte mult în acest tur dar din păcate încă mai suferim la capitolul experienţă, suntem pe undeva naivi în joc, dar asta este. De exemplu la ultimul meci, cel de acasă cu CIL Blaj, ne-au fost anulate foarte uşor două goluri, la Lenghel şi la Ciobanu, şi am pierdut dintr-o lovitură liberă executată de Mario Deneş. La acest nivel este foarte greu să revi în joc când ţi se anulează două goluri…Nu avem ce face, mergem mai departe şi să vedem ce putem scoate din partea secundă a campionatului“, a spus Fane Fogoroşi. La rândul lor, blăjenii, prin vocea lui Florin Nicula replică: “Domnu` Fane, haideţi să fim serioşi. De unde aţi născocit că v-au fost anulate două goluri? La Lenghel a fost offside clar, jucatorii de la Blaj nici măcar nu au mai alergat să-l oprească pentru ca arbitrul “fluierase” poziţia de afară din joc. Daca privim lucrurile strict regulamentar, jucătorul echipei gazdă trebuia sancţionat cu cartonaş galben deoarece a lovit mingea după fluierul arbitrului. In ceea ce priveşte aşa numitul gol al lui Ciobanu, nea Fane, nu ai văzut bine, mingea nu a intrat în poarta ci a fost respinsă de unul dintre jucătorii CIL-ului în corner. Insă anterior arbitrul sancţionase poziţia de offside în care se afla Ciobanu. Dar şi dacă nu se semnaliza offside, mingea nu a intrat în poartă ci a fost respinsă în corner. Aşa că mai multă acurateţe în relatări, domnu` Fane, pentru că citesc aceste declaraţii şi oameni care au fost la meci şi vă pierdeţi credibilitatea”. În altă ordine de idei, echipa ar fi putut beneficia de un “concediu” la Debrecen (Ungaria), dar cum jucătorii au refuzat “cadoul”, se pare că masa şi dansul vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la căminul cultural din Cetatea de Baltă!

Dan UDREA

Acest articol are un comentariu

  1. Florin Nicula

    Domnu` Fane, haideti sa fim seriosi. De unde ati nascocit ca v-au fost anulate doua goluri? La Lenghel a fost ofside clar, jucatorii de la Blaj nici macar nu au mai alergat sa-l opreasca pentru ca arbitrul “fluierase” pozitia de afara din joc. Daca privim lucrurile strict regulamentar jucatorul echipei gazda trebuia sanctionat cu cartonas galben deoarece a lovit mingea dupa fluierul arbitrului. In ceea ce priveste asa numitul gol a lui Ciobanu, nea Fane, nu ai vazut bine, mingea nu a intrat in poarta ci a fost respinsa de unul dintre jucatorii Cilului in corner. Insa anterior arbitrul sanctionase pozitia de offside in care se afla Ciobanu. Dar si daca nu se semnaliza offside, mingea nu a intrat in poarta ci a fost respinsa in corner. Asa ca mai multa acuratete in relatari, domnu` Fane, pentru ca citesc aceste declaratii si oameni care au fost la meci si va pierdeti credibilitatea.

Lasă un răspuns