Liga a 5-a, seria a 3-a, etapa a 13-a

“Duelul” cap la cap dintre Sportul Sebeş (29 de puncte) şi Mureşul Vinţu de Jos (29 de puncte) îşi va consuma un nou episod, ultimul din acest tur de campionat, cu specificaţia că gruparea care evolueză în Arinii Sebeşului parea a avea un uşor avantaj din moment ce joacă pe terenul celor de la AS Pianu de Sus, grupare care încă nu şi-a pus număr la casă (n.a. citeşte fără victorie), situaţie identică cu cea în care se află şi Mureşul Săliştea. “Cu toate că deplasarea nostră de la Săsciori este mult mai dificilă decât cea a Sebeşului, sunt sigur că băieţii se vor mobiliza şi vor învinge pentru a rămâne în plasa liderului, de care ne desparte doar golaverajul. De altfel, noi nu am pierdut nici un joc de când echipa a fost preluată de profesorul Vasile Ursu, deci trebuie să continuăm tradiţia şi să câştigăm şi la Săsciori” a spus Dan Costea, corespondentul alba-sport.ro la Vinţu de Jos. Programul meciurilor este următorul:

*astăzi: AS Pianu de Sus – Sportul Sebeş (ora 15.00). Arbitru: Ioan Domşa – Aiud. Observator: Ioan Mărginean – Alba Iulia.

*mâine: Independenţa Cut – Colorado Şpring (ora 11.00). Arbitru Radu Lazea  – Aiud. Observator: Dan Coza – Aiud.

*Energy Cetatea Câlnic – Mureşul Săliştea (ora 11.00). Arbitru: Mihai Ţâră – Alba Iulia. Observator: Cosmin Chirilă – Alba Iulia.

*AS Balomir Şibot – Sportul Pianu (ora 15.00). Arbitru: Alin Chirilă – Cugir. Observator: Ioan Moldovan – Alba Iulia.

*Energia Săsciori – Mureşul Vinţu de Jos (ora 15.00). Arbitru: Florin Hanca – Aiud. Observator: Tibor Horvath – Alba Iulia.

*Viitorul Tărtăria – Hidro Şugag (ora 15.00). Arbitru: Nicuşor Marcu – Alba Iulia. Observator: Alexandru Kilin – Cugir. (D.U.)

Lasă un răspuns